CorvusCorax Публикувано Септември 6, 2007 Публикувано Септември 6, 2007 Ето как видях нещата аз... Малко по-симфоничничко Ще се радвам, ако се намери певица, която да се заеме да погледне малко по-различно над песента, от мен има бек-вокали, при добро желание... Въобще, синтовете са готови (естествено, ако си поиграя повече, може и да станат по-добре), ако някой реши да довърши с каквото и да било - добре дошло е Аз лично си мислех за малко повече и по-тежки китари от оригинала... Мислех и да я пробутам в групата, но ще ме изселят, ако чуят за Ебънесън( а и нещо не си харесвам вокала там ) My-Immortal Цитирай
yakiya Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Супер работа си свършил колега.Ще наметкам тия дни китари и барабани. Цитирай
CrystallineDry Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 CorvusCorax аз мога да го изпея ако искаш... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 7, 2007 Автор Отговорено Септември 7, 2007 Супер Давайте Нямам търпение да чуя! (Не се ядосвайте на Якия че е нафлуудил, има някакъв проблем с форума от вчера, и аз го изпитах, писал съм на Рафо да погледне) Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Оркестъра ти е великолепен Цитирай
CrystallineDry Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Ще съм благодарна да го ми го пратиш в мп3 формат на cantankerous@abv.bg Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 8, 2007 Автор Отговорено Септември 8, 2007 Можеш да го свалиш от putfile-то Има линк отдолу Цитирай
yakiya Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Нещо с темпата имах малко ядове,ма ги понагласих одеве.Китарките са ОК, са ще понаредя и тупаните и певците да тренират. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 8, 2007 Автор Отговорено Септември 8, 2007 Да беше казал, имам го и на миди Цитирай
yakiya Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 http://media.putfile.com/My-Immortal-9-59 Не че няма забележки ,ма и времето се оказа скъпо С голем кеф се мъчих.Бас не съм слагал. Цитирай
CrystallineDry Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 Аааа имам малко софтуеърни проблеми, отстъпвам мястото на друга вокалистка (ако иска) докато не ги опрая... Съжалявам Цитирай
yakiya Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 (Редактирано) Като никой не ще- На ви тогава "пеене"! Набутал съм флейнджър и дилей да замажа малко ситуацията.И държа да отбележа,че "овощарството ми е по-силната страна" Траш метъла също. http://media.putfile.com/My-Immortal-16 А и текста го чета в момента на записа - то е ясно нали. Редактирано Септември 16, 2007 от yakiya Цитирай
Грация Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Ето как видях нещата аз... Малко по-симфоничничко Ще се радвам, ако се намери певица, която да се заеме да погледне малко по-различно над песента, от мен има бек-вокали, при добро желание... Въобще, синтовете са готови (естествено, ако си поиграя повече, може и да станат по-добре), ако някой реши да довърши с каквото и да било - добре дошло е Аз лично си мислех за малко повече и по-тежки китари от оригинала... Мислех и да я пробутам в групата, но ще ме изселят, ако чуят за Ебънесън( а и нещо не си харесвам вокала там ) My-Immortal Ето в този момент ми идва да се самовзривя, понеже още нямам монитор вкъщи.. Не ми е любимото им парче, но след работата, която си свършил бих го разучила с удоволствие! Независимо след колко време ще запиша вокали върху този инструментал и ще ги пусна тук, обещавам! Усмивки! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Хаха, Якия, ти си як безсмъртен андроид:) Честно, ефектите ми дойдоха малко в повече, но бековете са страхотни! Мисля и аз да запиша едно вокалче тия дни, но няма да обещавам дата, че... вкъщи не мога и трябва да се намери свободно време и друг вариант за записване Имам нещо на ум Граци, в интерес на истината, първият глас, който ми хрумна, че ще допълни инструментала ми, беше именно твоя! Даже имам идейка... Какво ще кажеш за дует? Цитирай
Recommended Posts