Fallenblood Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 аз пък бях чувал за 19-струнен бас, където всяка струна си е поотделно и обхватът е колкото на пиано... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 аз пък бях чувал за 19-струнен бас, където всяка струна си е поотделно и обхватът е колкото на пиано... Това ще бъде интересно послепис- А здрасти и тука , не знаех , че имаш регистрация Цитирай
kolega Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 аз пък бях чувал за 19-струнен бас, където всяка струна си е поотделно и обхватът е колкото на пиано... Баси пианото... Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 (Редактирано) 19-струнен друг път >< жан боден има 12-струнен бас с обхвата на grand piano, правят му 13-струнен (: http://www.extendedrangebassist.com/ и здрасти, да ;p Редактирано Септември 16, 2007 от Fallenblood Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 Безмислието на тоя оркестър се дообезмисли от изхвърлянията на тоя пич. И 90 струни да си сложи пак ше лупат детуннати рифове от 3 клас голямото междучасие с хиперкомпресия и турбопретенции. Цитирай
vhcs Отговорено Септември 17, 2007 Автор Отговорено Септември 17, 2007 Безмислието на тоя оркестър се дообезмисли от изхвърлянията на тоя пич. И 90 струни да си сложи пак ше лупат детуннати рифове от 3 клас голямото междучасие с хиперкомпресия и турбопретенции. няма значение ... важното е да има борба за честоти ... дай си ми ги - в 100 Hz съм само аз, да се махаш от там :) хааа хууу ... Цитирай
drummer_93 Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Стига,бе!!! Аз смятам всеки бас над 6 струни за откачен,но това е просто прекалено!!! Но,щом си го кефи пича,да си дрънка Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 (Редактирано) Безмислието на тоя оркестър се дообезмисли от изхвърлянията на тоя пич. И 90 струни да си сложи пак ше лупат детуннати рифове от 3 клас голямото междучасие с хиперкомпресия и турбопретенции. И от първи клас да са, фактът е, че след 90-та година са сред най-влиятелните групи в музиката изобщо. Редактирано Септември 18, 2007 от Metanoia Цитирай
Hantov Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Винаги ще се намери някой да оплюе конкретния музикант свързан с темата, не само тук, виждал съм го и в теми които обзъждат прическата на някой от слейър например. 3-тото мнение е че конкретната банда са незнамсикакви и не може да свири тоа. И какво от това, всеки си има право на мнение, хората са признати, няма какво да се каже по тия въпроси. Цитирай
ipo Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 ^ Изкуство, "творят"? ... еми не е музика за мен та реших да използвам в слуяая по разтегливия термин изкуство хехехехех ... това нарочно да не засегна някой фен ама май вече го направих Хихи тоя инструмент е напълно безсмислен според мен Иначе няма кяр някой да се впряга .., но всеки си има разбиране -аз лично ти препоръчвам да изслушаш целия Family values има го по торентите: най-добре виде и може и да си смениш мнението . Цитирай
vhcs Отговорено Септември 19, 2007 Автор Отговорено Септември 19, 2007 ^става дума за саунд а не за музика ... затова и постнах информацията тука. Иначе е ясно, че един идиот и на най-великия инструмент на света само кретении ще дрънка мене ми хвана окото защото имам доста мотиви в музиката която правим, които ги свиря с октавър и/или уами. Естествено че един такъв инструмент веднага ще предизвика интерес и любопитство у мен. За един блусар е логично, че подобна пръчка въобще не го интерсува ... ако Ibanez го пуснат модела серйно лично веднага ще го пробвам как обажда ... имам доста идеи кво може да се направи с подобна тояга което да звучи убийствено (пак за саунд а не за музика говоря) Поздрави Алекс Цитирай
drummer_93 Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Сигурно звучи яко,но ми се вижда някакси...трудно използваемо...абе,Филди си знае Цитирай
boreto Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Оооо Филди е мега зловещия басист! Е верно че не е Маркус Милър или някой от тая категория, но човека има доста интересно виждане за свиренето на бас, което си е доста яко. Китарата изглежда....хммм.....притеснително, предполагам, че и така звучи. Сега ниските са сигурно толкова ниски, че като джасне един слап и ще се накендзваме като по команда Има правило в маркетинга - ВИНАГИ ИМА МЯСТО ЗА ПОВЕЧЕ! Е Ибанец ни го доказват.... Как ли ще и се сменят струните на тая цигулка, то само от това можеш да хванеш артрит... Цитирай
FREAKISH Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Тва във албума "Untitled" ли свири на такъв бас, или, ше е във следващия??? Да знам дали да го слушам, щото ми е интересно... Цитирай
Recommended Posts