ultrazone Публикувано Септември 5, 2007 Публикувано Септември 5, 2007 (Редактирано) Здравейте на всички, доста време мина откакто не съм посещавал форума пълноценно (по-скоро не съм писал, иначе си го преглеждам редовно), та днес имах малко време да запиша един кратък семпъл с китарата - Ibanez GRX 170 и distortion KORG Tone works - директно в Line in-а, и софтуера на Nomad Factory със симулация на амп с настройки по default. Дет' се вика, ако се пипне може и по-добре. На мен лично ми допада доста за ритъм-китарните партии, не толкова за сола. Нямах много време да го пипна, затова барабаните ми идват малко силнички, ама карай, другия път повече, може би цяло парче. Само време да има. Поздрави, Ангел. пробата Редактирано Септември 5, 2007 от ultrazone Цитирай
Icarus Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 (Редактирано) Линкът нещо е сдухан, бате Редактирано Септември 5, 2007 от Icarus Цитирай
ultrazone Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 Усетих мамка му, айде ей сега тръгвам от работа и като се прибера у нас ще го оправя. Цитирай
ultrazone Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 (Редактирано) Ей тука май Редактирано Септември 5, 2007 от ultrazone Цитирай
Icarus Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Вече бачка Не е лош саунда, но е малко глухичък някак си. Доколкото чух от барабаните Цитирай
ultrazone Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 Вече бачка Не е лош саунда, но е малко глухичък някак си. Доколкото чух от барабаните Да де, мисълта ми беше за саунда на китарата. А за тези които не виждат Датата.бг ето друг линк: Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 йееее, имаш и reach out на мейдън от неиздаваните, дето пее Ейдриен Смит, супер яко звучи. Невероятен саунд!!!! Как си го постигнал и как си направил записа? Поздрави Цитирай
Recommended Posts