CyberGene Публикувано Септември 4, 2007 Публикувано Септември 4, 2007 (Редактирано) Този път пускам една съвсем груба идея за парче, което мисля да направим с "групата". Вместо акустичното пиано, ще има вокал, който ще пее мелодията и разни други неща. Това тук е програмирано от мен на компа, докато с музиканти всички инструменти ще си бъдат живи - бас, барабани, ще има и китара и затова въпросът ми е по-скоро като композиция и стил дали ви харесва и горе-долу като аранжимент, иначе като звук ще е съвсем различно. Приемам всякаква критика и съвети И да си се извиня дежурно - това го записах само за скица за десетина минути, не е с претенцията да е "парче", затова има грешки P.P. Естествено, забравих да дам линк ЛИНК Редактирано Септември 4, 2007 от CyberGene Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Бисерите са по дъното и не ме учудва, че никой не е писал в темата. Поздравявам те; уел дан. Чудесна е композицията, а още повече й натежава хубостта предвид и влечението ми към подобно по-спокойно звучене. Смуут и ненатрапчиво, не прекалено напудрено. Аз бих предпочел съвсем малко повечко блясък, но доколкото знам, ти харесваш по-матово звучене, а то и омекотява допълнително атмосферата. Чудесно е като инструментал, оставете и такъв вариант. Цитирай
ultramega Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 МНого добро според мен Създал си атмосфера, а със живите инструменти ще е върхът, но то и сега звучи много добре. Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 В тази си версия парчето е много добро! заместването на пианото с глас и добавянето на други елементи ще бъде интересно..най-вероятно ще създаде друго усещане за песента..Очаквам да я окачиш като стане работата! -Свилен Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 10, 2007 Автор Отговорено Септември 10, 2007 Мерси за поощрението! Обещавам да се постарая да го докараме до завършено вокално парче и да го запишем. Тогава ще го изпипаме доста. Цитирай
Recommended Posts