heart_of_steel Публикувано Септември 2, 2007 Публикувано Септември 2, 2007 (Редактирано) Има ли интернет магазини за китари в България? Ако може да ми дадете линк. Редактирано Септември 2, 2007 от heart_of_steel Цитирай
npokonu Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 www.mci-bg.com www.visiarts.com www.camerton99.com За други в момента не се сещам. Цитирай
Васил Костов Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Мен ли ме лъжат очите или mci-bg.com предлагат само Ibanez? Цитирай
npokonu Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Мен ли ме лъжат очите или mci-bg.com предлагат само Ibanez? Не те лъжат очите. Аз поне няколко пъти съм ходил и освен Ибанец има и една бройка Фендер Стратокастър американски, на 2300лв, но тоя сигурно виси там с години, струните му вече са ръждясали. Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 това е Музикален център Икономов - официалните представители на Ибанец за БГ - нормално е да предлагат само Ибанец и явно търговията им върви .... то като махнеш Фендер какво друго ти остава да си купиш в БГ - Джаксън за 300 лева ли .... Цитирай
Васил Костов Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Musicstore или Thomann. Българските магазини не могат да се нарекат точно "музикални". Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Музикален център "Филибе" Цитирай
Recommended Posts