tocata Публикувано Август 27, 2007 Публикувано Август 27, 2007 Незнам защо я пускам, сигурно да споделя какво ми е било в главата преди много време. Малко е досадно и тягаво но кои колкото може нали знаете. http://media.putfile.com/bisi-alions-02 Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 (Редактирано) .... бива , бива , много добре , даже отлично приятелю , но всички си те знаем - няма нищо учудващо в това че пускаш поредното бисерче от дълбоките резерви ....... дай боже повече такива парчета всекиму , пък и такива резерви ... Цеко .... солата много харни бе Танасе .... владейш положението брей .... за разлика от Мъри напоследък Редактирано Август 27, 2007 от zanev 70 Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 (Редактирано) Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Велик саунд и тема и всичко!!!!! Моя тучен елен форевер!!!! Редактирано Август 27, 2007 от Black Bird Цитирай
synchu Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 (Редактирано) Еми и на мене ми харесва - old but gold ся. Има към 4-тата минута една чиста заигравка с китарата дето ми напълни душата дет се вика. бтв. и във всеки постинг ше си питам - къде си ми е акустичния албум? Редактирано Август 27, 2007 от synchu Цитирай
Recommended Posts