Васил Костов Публикувано Август 25, 2007 Публикувано Август 25, 2007 Знае ли някой откъде могат да се купуват? Разгледах сайта им и там имаше доставки само до Германия, а не ми се ходи до там само за това. Цитирай
npokonu Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Знае ли някой откъде могат да се купуват? Разгледах сайта им и там имаше доставки само до Германия, а не ми се ходи до там само за това. Продавам Keiper Powerstrat 100RDS, червен сънбърст, 2 двойни и 1 единичен адаптери, флойд. Купих го от съфорумник в началото на месеца чисто нов, ама на някои места имаше малко фретбъз и в момента е при лютиер в София. Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 25, 2007 Автор Отговорено Август 25, 2007 Да, видях обявата, но мен ме интересува откъде могат да се купуват по принцип, а не от съфорумници. Цитирай
vlex Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 За съжаление фирмата е немска и си пращат само до немскоговорящите страни :/ Аз като бях си поръчах и после се оклепа работата, че се наложи да ми я пращат хората оттам по човек... Най-добре е или по-човек или да питаш по мейл дали евентуално доставят до бг, щото видиш ли ЕС ала-бала големи тешкари сме вече... Успех! Тва са супер китари:евтини с високо качество! Моят съвет е ако още ползват ибей за е-магазин да купуваш оъттам - чат пат аукционите имаше едно време и можеше да ги вземеш по-евтино (пример 300 евро в магазина аз я взех мойта за 91-2 ) Поздрави, Влад Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 25, 2007 Автор Отговорено Август 25, 2007 Като твоята китара в сайта им струваше 100 и нещо евро, което си е направо подарък, а китарите са наистина качествени. Но един съфорумник продаваше такава, само че червена за 400лв. Това ми се вижда малко скъпичко като сравня цената с тази от сайта. Както и да е. Готини са китарите и занапред мисля да им стана редовен купучач. Цитирай
vlex Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 (Редактирано) Мда, сега е 119, но преди година и нещо бяха 300 Направо е обидно колко е поевтиняла, щото и 300-тата си ги заслужаваше Единственото което ме дразни, е че малко сплавта по хардуера е по-мека, но иначе е стабилна китара! В класи над разни там скуаери-муаери Поздрави, Влад Редактирано Август 26, 2007 от vlex Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 Спор за класите няма. Даже според мен са си достатъчно добри и за професионално ползване. Даже из нета чух модела, който е като Jackson Rhoads и мога само да се прекланям пред тази марка Цитирай
Trysth Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 А някъв сайт нямат ли тия, че не можах да намеря фирмен сайт. Цитирай
nasius0123 Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 http://www.keiper-instruments.com/homepage...t_egitarren.htm Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 Ми то от сайта най-много да намериш инфо за някой модел! Цитирай
Recommended Posts