boogerman Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 един наш съфорумец вече се сдоби с такова за значително по малка сума и мога само да кажа, че това беше най-якото нещо към което съм включвал китара досега :guitar: ... Сериозно, почти се изпразних... пред Carvin ако колегата е достатъчно доблестен, ще си признае кой е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 23, 2005 Автор Share Отговорено Април 23, 2005 един наш съфорумец вече се сдоби с такова за значително по малка сума и мога само да кажа, че това беше най-якото нещо към което съм включвал китара досега :guitar: ... Сериозно, почти се изпразних... пред Carvin ако колегата е достатъчно доблестен, ще си признае кой е ок де ! само кажи колко и от къде знаем че е яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 РФ ама го чакаш 2-3 месеца... около 2100-2300 излиза някъде мисля. P.S. говорим за комбото не за главата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 23, 2005 Автор Share Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) РФ ама го чакаш 2-3 месеца... около 2100-2300 излиза някъде мисля.P.S. говорим за комбото не за главата е аз тва искам Комбо....... И как пристига.........и от къде Ок Явно е мног тайно МЕрси ТИ! :green: Редактирано Април 23, 2005 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) Не бе човек, кво му е тайното, сврзваш се с РФ и те ти го изписват от Carvin само доставката е бавна аз да имах кинтите пък тва да ми е проблема edit: в момента мисля че има един брой глава с кабинет за 3 и нещо ама трябва да мина тая седмица да го погледна... и без тва трябва струни да си пазарувам... Редактирано Април 23, 2005 от boogerman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 И аз знам кой купи комбото, но нека той сам се сети да сподели впечатления. Активен член на форума е все пак. По последна информация главата и бокса на Carvin Legacy още не са купени и са в магазина на РФ. Поръчка е възможна но забавянето на доставката е неизбежно защото Carvin се правят само в USA и доставят директно само от тяхната фабрика а не чрез разни там складове или дистрибутори и т.н. Така, че който ема необходимите средства може да се сдобие със страхотен лампов амп. Чух го как звучи в магазинал Наистина страхотен амп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 23, 2005 Автор Share Отговорено Април 23, 2005 еми ясно тва ше е ампа Бог да ми помага! 10кс пеоплес! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 @Щурм немското ДДС е 16%. Брао Налбс ше останеш много доволен...аз също да си призная пробвах Легаси-то с 4х12" в РФ-а и ми се изпотиха "dirty litle hands" от кеф (не съм свирил от 2-3 седмици поради проблеми с ръката и ми беше още по кеф) даже Един дист отпред за още по-голяма бруталия, ако не можеш да си позволиш да го надуеш прилично, за да тресе стените.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JEMer Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) ако колегата е достатъчно доблестен, ще си признае кой е ех то излезе една конспирация... признавам си... аз съм... :hello: Сериозно, почти се изпразних... а ти млади момко тва ли прави докато ме нямаше :killyou: ампа е много як и горещо го препоръчвам ... аз съжаление още не ми е останало време да си поиграя по обстойно та тепърва очаквайте коментари като за начало мога единствено да кажа, освен разбира се че е много, много, много, много як, че е е още по силен въпреки че съм го пуснал на половин мощност повече от 1-2 не може да се усилва преди да почне да пада мазилка Редактирано Април 23, 2005 от JEMer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 още малко и щеше да тичаш с парцала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Април 25, 2005 Share Отговорено Април 25, 2005 (Редактирано) http://www.pro-technica.com/ не е ъпдейтван от сума ти време май.... Ангел вече не вкарва ПиВи Но в магазина на 5-те кюшета има едно ол тюб комбо Ултра (бащицата на 3х) мисля лв. 1700+ За Peavey питай Гема мюзик, те ги внасят в момента. Ще ти дам телефон ако искаш, пусни един ПМ (имам само мобилен, сега си местят магазина, затова така ) плс дай координати, ще ги проверя доколко са вносители или само се правят ;-) Единственият начин държавата да не ти отреже главата при внос е да ти го донесе човек т.е. пратката да не пътува като колет. Тогава единственото за което може да се наложи да се бръкнеш би било свръхбагаж (ако комбото + багажа на преносителя надхвърлят някакъв лимит), което пак не е малка сума, май. ако не си късметлия - пак плащаш мито моя стейнбергер преседя 1 уикенд блокиран в митницата на летището, докато дойде работен ден и занеса бутилка :-) Редактирано Април 25, 2005 от wolfgang Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Април 25, 2005 Share Отговорено Април 25, 2005 Винаги има бецален - дали парично рушветче, дали бутилчица, дали просто ще си платиш митото... Просто винаги има бецален, приятели. Добре, че е братчеда да удря по едно рамо от време на време. Междудругото, като влезем в ЕС и след десетина години всички граници паднат за нас, митото ще стане... още по-дебело. Муахахахахаха :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
troshacha Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 тъка в бургаския динакорд има един Фендер Делукс - пълна лампа. 2 бона кво точно те интересува Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 (Редактирано) моля? нещо си се объркал пич ю плюс това не виждаш ли че темата е бая стара пи че пича вече си е поръчал амп? давай по кротко :hello: Редактирано Май 27, 2005 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts