AXE Публикувано Април 21, 2005 Публикувано Април 21, 2005 Абе казаха ми, че при V Amp 2 или Pro (не съм сигурен за кое точно ставаше дума) имало половин секунда пауза при смяна на блендите Вярно ли е това? И ако е вярно кажете за кой модел става дума, че посмъртно да не си го купувам. Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Споко,не е пауза а превключва малко след като си натиснал педалчето и не е половин секунда...по-малко е май. Цитирай
niki123bg Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Vamp2 има такова закъснение при превключване. Животното трябва да си зареди кода за амп и спийкър симулациите. Ако блендите между които превключваш са с един и същи амп/спийкър няма закъснение, иначе има. Това е основният коментар срещу него в повечето мнения по разни сайтове. Истината е, че тая сапунерка ако я настъпиш неволно или пък падне от малко по-високичко ще ти е малко кофти Това според мен е играчка за @home, макар че ми хвалиха как звучал някой си в някакъв клуб с vamp2 - тоест има хора които го използват на живо. Цитирай
jFog Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Аз съм със X V-amp и също имам някво закъснение незнам колко е но определено като минавам от 88 на 89 е много по малко от колкото като минавам от 88 на 04 Абе пич че то си е нормално мисля... ама само мисля де и моя падна 3 пъти вече от метър височина и ни6то му няма . Пък и много зависи кви бленди искаш да слагаш.Ако например е Уа уа за солото ти само трябва да настъпиш педала(това на моя модел де) и то се включва или изключва работа за нищо време.Де да знам на мен не ми е проблем. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 АХЕ, аз също стигнах до извода, че от хардуерните емулатори по-убао нема. Само дето въпросът ти за Vamp е излишен, защото всеки разбирач ще те светне, че там има само една фирма - Line6. И на мен не ми се дават леффчета за POD, щото то е двойно по-скъпо от Vamp-a, но ми трябва могъщ звук, а не смехории, така че ще ги прежалим някой ден... Цитирай
trendkiller Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Могъщ звук - Boss GT6 ,мачка сички V-ampove и POD-та! Даже четох някъде интрервю с Марти Фрийдман ,който казва че на последното си турне с няква японска поп певица ( ) e ползвал GT6 за наживо . Цитирай
stratocaster Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 АХЕ, аз също стигнах до извода, че от хардуерните емулатори по-убао нема. Само дето въпросът ти за Vamp е излишен, защото всеки разбирач ще те светне, че там има само една фирма - Line6. И на мен не ми се дават леффчета за POD, щото то е двойно по-скъпо от Vamp-a, но ми трябва могъщ звук, а не смехории, така че ще ги прежалим някой ден... не врат ами шия :green: Цитирай
AXE Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 АХЕ, аз също стигнах до извода, че от хардуерните емулатори по-убао нема. Само дето въпросът ти за Vamp е излишен, защото всеки разбирач ще те светне, че там има само една фирма - Line6. И на мен не ми се дават леффчета за POD, щото то е двойно по-скъпо от Vamp-a, но ми трябва могъщ звук, а не смехории, така че ще ги прежалим някой ден... Аз не съм казал, че ще си купувам. Просто се учудих много на тоя "дефект". И като гледам май няма си вземам такова нещо. А иначе някой ден, като имам кинти, мисля да се обзаведа с един POD наистина Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Абе казаха ми, че при V Amp 2 или Pro (не съм сигурен за кое точно ставаше дума) имало половин секунда пауза при смяна на блендите Вярно ли е това? И ако е вярно кажете за кой модел става дума, че посмъртно да не си го купувам. Толкова ли е страшно? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Абе казаха ми, че при V Amp 2 или Pro (не съм сигурен за кое точно ставаше дума) имало половин секунда пауза при смяна на блендите Вярно ли е това? И ако е вярно кажете за кой модел става дума, че посмъртно да не си го купувам. Толкова ли е страшно? Представи си, докато си сменяш блендите в средата на някое парче - 1/2 секунда пауза, и сам ще си отговориш Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Абе казаха ми, че при V Amp 2 или Pro (не съм сигурен за кое точно ставаше дума) имало половин секунда пауза при смяна на блендите Вярно ли е това? И ако е вярно кажете за кой модел става дума, че посмъртно да не си го купувам. Толкова ли е страшно? Представи си, докато си сменяш блендите в средата на някое парче - 1/2 секунда пауза, и сам ще си отговориш Представих си го... явно темата е безсмислена... edgecrusher, нали ти беше записал твоите първи неща с Вампа? Цитирай
AXE Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 ... явно темата е безсмислена... ...или по скоро някои от коментарите в нея... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 ... явно темата е безсмислена... ...или по скоро някои от коментарите в нея... Или направо да обобщим с "някой хора във форума" Цитирай
TONY Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 сигурно си имал впредвид мен бях писал за това закъснение при бирингерите визирайки конкретно моделите Ултра рок 110 Блу Девъл 112 предполам че и други техни неща дават такова меко казано досадно закъснение - направо безумно Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 ... явно темата е безсмислена... ...или по скоро някои от коментарите в нея... Или направо да обобщим с "някой хора във форума" Щурме, ти си зарибител за вехти наци-идеи, ха-ха-ха!.... :hello: AXE-неца да не се сърди; поздрав - Saxon, We'll be rocking together :violin: Цитирай
Recommended Posts