mupcku Публикувано Август 21, 2007 Публикувано Август 21, 2007 здравейте, значи имам следният въпрос.Имам 2 микрофончета съвсем малки KM70 един женски жак.искам да ги свържа така че като ръгна кабел в жака и след тва в пулта да си стане се едно е обикновен микрофон!Благодаря ви много! Цитирай
yamaha Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Докато продължаваш да задаваш така неясно въпросите си...ще има да чакаш отговорите... К'ви са тия "малки КМ70"...дай снимка ако трябва....буквите навеждат към ноймански микрофони, но силно ме съмнява да става дума за тях...кое им е необикновеното на тия микрофони, че искаш "като ги ръгнеш в жака->пулта да станело все едно обикновен микрофон".... Цитирай
ipo Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 здравейте, значи имам следният въпрос.Имам 2 микрофончета съвсем малки KM70 един женски жак.искам да ги свържа така че като ръгна кабел в жака и след тва в пулта да си стане се едно е обикновен микрофон!Благодаря ви много! ИСкаш от стерео жак на фоно ??! От какъв зор ... да ползваш двата за един канал .. не знам дали въобще ще можеш., но и да може технически , то за смесване е пълен шит. за това листава въпрос ? http://cgi.ebay.com/3-5mm-Stereo-Jack-to-M...5QQcmdZViewItem Цитирай
Roevers Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 Ако става въпрос за микрофончета тип "компютърни" или примерно стерео микрофони за минидиск (така и не се разбира май, но ако случайно става въпрос за такива), много е вероятно нищо да не стане, по какъвто и начин да ги ръгнеш в пулта. Такива eлектретни микрофончета (ако случайно става въпрос за тях де) имат нужда от т.нар. plug in power, нещо като фантомно захранване ама не точно. Има го в по-консуматорските компютърни карти и в мини-рекордерите, ама не и в пултовете, поне аз не знам. Цитирай
Recommended Posts