joanadakel Публикувано Август 18, 2007 Публикувано Август 18, 2007 Песента е първата в : www.myspace.com/joanitauzu Ще съм много благодарна, ако я чуете и споделите мнението си Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 http://www.myspace.com/joanitauzu Без да твърдя, че съм специалист в етно джаза, ще кажа само, че адски много ми хареса това изпълнение!!! Наистина прекрасно изпълнение!!! УСПЕХ Цитирай
CorvusCorax Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 (Редактирано) Хареса ми Кой пее? Ти ли? Страхотен вокал, просто... Ох, като чуя нещо подобно, не ми остават думи... Като ми се върнат ще ти пиша лично Редактирано Август 18, 2007 от CorvusCorax Цитирай
TrumpetNick Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 http://www.myspace.com/joanitauzuБез да твърдя, че съм специалист в етно джаза, ще кажа само, че адски много ми хареса това изпълнение!!! Наистина прекрасно изпълнение!!! УСПЕХ Етно - със сигурност, ама jazz не бих казал....може би етно поп би било по близко до истината на запад биха нарекли това World music...е песента си е бива Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 За мен това си е чиста чалга! За тези които слушат чалга, да кажа че аз не обичам такава. Цитирай
Icarus Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 ^Доста неадекватно мнение. Това ако е чалга, аз съм Стив Морз. Песничката е изключително приятна, на мен много ми хареса, въпреки че принципно не слушам народна музика. И все пак съм съгласен със Schagerl - и аз не бих го нарекъл точно джаз. Аз съм ти голям фен, ти си знаеш това и отпреди Продължавай да правиш такива яки неща Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 http://www.myspace.com/joanitauzuБез да твърдя, че съм специалист в етно джаза, ще кажа само, че адски много ми хареса това изпълнение!!! Наистина прекрасно изпълнение!!! УСПЕХ Етно - със сигурност, ама jazz не бих казал....може би етно поп би било по близко до истината на запад биха нарекли това World music...е песента си е бива В самото заглавие, ако си погледнал пише, че е етно джаз!!! Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 http://www.myspace.com/joanitauzuБез да твърдя, че съм специалист в етно джаза, ще кажа само, че адски много ми хареса това изпълнение!!! Наистина прекрасно изпълнение!!! УСПЕХ Етно - със сигурност, ама jazz не бих казал....може би етно поп би било по близко до истината на запад биха нарекли това World music...е песента си е бива В самото заглавие, ако си погледнал пише, че е етно джаз!!! По-скоро, ще се извиня, правена е, за етно джаз конкурс!!! А и не твърдя, че е точно етно джаз, само че, би трябвало да има и джаз мотиви, защото все пак е правена за етно-джаз конкурс, т.е., логично е да има и етно елементи и джаз елементи!!! Но нека да не навлизаме в подробности, парчето е хубаво и толкоз!!! Цитирай
TrumpetNick Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 По-скоро, ще се извиня, правена е, за етно джаз конкурс!!! А и не твърдя, че е точно етно джаз, само че, би трябвало да има и джаз мотиви, защото все пак е правена за етно-джаз конкурс, т.е., логично е да има и етно елементи и джаз елементи!!! Но нека да не навлизаме в подробности, парчето е хубаво и толкоз!!! Тони, не се обиждай, но може би едно е в главата ти, а друго се чува. Моето мнение е, че ако си мислил за някакви джаз елементи, те не са особено явни. Това не принизява, нито пък извисява твоето парче. Просто е така. Поне за моите уши. Това също така не означава непременно, че песента няма да бъде оценена от журито. Те може да го приемат различно от мен. Ти попита за мнение и го получи. Колкото до обективността на журито на който и да е музикален конкурс в България, според мен е много съмнително. Цитирай
joanadakel Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Леле-е-е, нещо ми замириса на барут и затова ще побързам да поясня каквото мога... Значи, песента е стара, но реших, че мога да я доразвия и напудря малко, за да участвам с нея в един конкурс в рамките на етно-джаз фестивала в Смолян (Julyjazz). С джаза - да, не се справих) Но реших да не се мъча да си изсмуквам от пръстите нещо, с което така или иначе не съм "на ти", защото щеше да стане насила и вероятно некачествено. Всичките гласове си ги пея сама - то си и личи, де)) Аранжиметът е на един приятел, всъщност заедно го направихме... гайдата я свири един циганин от Странджа... Обвинението, че това било чалга е доста убийствено. Но аз си знам, че не е - най-малкото заради текста, заради смисъла, заради звученето, заради хармонията... П.С. Конкурсът така или иначе не се състоя (поради липса на участници - само 4-ма се записали!!!) и следователно, нямам идея как би реагирало журито на тази песен... Но и не горя от желание да знам)) Благодаря ви за искреността успехи! Цитирай
ultramega Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Джаз или не парчето е невероятно добро А изказвания от сорта че е чалга са наистина крайно неадекватни . Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 А да няма обидени, аз просто си казах мнението с което не задължавам никои да мисли като мен. Аз не намирам разлика между това пърче и кое да е на Азис можеби само текста дето не е циничен. Успех в по нататъчните проекти. Цитирай
bulby Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 ^ Трябва наистина да си болен мозък за да сравниш такова красиво изпълнение с "кое да е на Азис". Но пък от друга страна, ако поне правописа ти не беше на ниво предучилищна - току-виж съм ти повярвал А дали е джаз или не - не бих могъл да кажа, за мен има най-вече хубава музика и кофти такава. Нещата на Йоана са твърде много в първата категория Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Джаз или не парчето е невероятно добро А изказвания от сорта че е чалга са наистина крайно неадекватни . Много точно казано!!! Цитирай
f1_sound Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 (Редактирано) Песента е много хубава и звукът също е много приятен, а на разни герои от приказките не обръщай внимание, това е лично мнение и не ангажирам никой с него Редактирано Август 20, 2007 от f1_sound Цитирай
Recommended Posts