Daniel_V Отговорено Август 17, 2007 Автор Отговорено Август 17, 2007 (Редактирано) Не се смейте - 25лв Попринцип за една Кремона го взех, но се отказах да го слагам понеже й се случиха разни други неприятни неща. EDIT: В края накраищата май няма да слагам този. Ако успея да събера пари ем за project китарата ем за нови адаптери , най-добре Редактирано Август 17, 2007 от cRyStaL_gUiTaR Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Според мен ако от лицевата страна плексигласът си се остави лъскав, а от страната, която ще добре тялото, се матира и след това се боядиса, ефектът ще е същия - отгоре все ще си изглежда лъскаво, стига отдолу всички грапавини да са добре боядисани. Най-вероятно да! Обаче аз просто не се сетих, а отдавна не я ползвам тази китарка... Все пак ако ще я продава фена (че и той взе истинска) ще я пръснем наново след горепосочената интервенция. Цитирай
noflip Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 в момента си правя скуайър-а на HSH (пикгарда си го направих сам от pvc и стана супер) и се чудех някой има ли на идея дали може да се направи по някакъв начин така че да има 1 vol, 1 tone и за двата хъм-а и един отделен tone за middle-а. хъмбъкерите са само с 2 жици в една метална кутия и е с оригиналния 5way switch. Цитирай
vlex Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Това май е всъщност съвсем леко моднат стандартен уайъринг за ССС страт Разликата е разделянето на тона за двата бъкъра. А волуме няма ли да слагаш на мидъла? Поздрави, Влад Цитирай
noflip Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 хаха аз малко неправилно се изразих исках да кажа един мастър VOL, 1 общ тон за двата хъм-а и един само за мидъл-а. а докато сме на темата много искам да попитам кой точно е мидъл адаптера от 3те сингли защото не гледах като ги свалях и също така как се поставя в смисъл как да разбера коя част е нагоре и коя надолу... глупав въпрос но не внимавах като свалях стария пикгард. единия е с черен кабел а другия с тъмносив. bridge-a е сменян отдавна той ми е ясен кой е Цитирай
vlex Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Трябва да видиш или съпротивлението, или да гадаеш по ключа за блендите. А иначе позицията се определя от бриджа и нека - магнитите не трябва да бъдат така, че да се получи заглушаване/заслабване на магнитното поле и оттам на индуктивните свойства на адаптера. Поздрави, Влад Цитирай
noflip Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 хмм тук доста ме обърка.. в смисъл ясни са ми тези неща що годе на теория но не знам как да ги проверя. мерси все пак аз ще пусна отделна тема за тези скапани сингли за да не правя офтопик тук Цитирай
noflip Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 vlex, как да направя въпросната модификация така че хънбъкерите ми да са с общ тон? в смисъл при стандартна SSS конфигурация кое за кое точно трябва да свържа, че да се получи? ако свържа с една жичка изхода за neck потенциометъра на switch-a с изхода за bridge, който сега не е свързан с нищо ще се получи ли? и за какво служи третия изход на самите потенциометри? забелязах че само 2 от 3 са свързани с нещо. Цитирай
vlex Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Няма ме много по уайъринга - по-добре някой друг да ти даде акъл, че ще взема да те объркам повече Успех! Поздрави, Влад Цитирай
dandilov Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Стига с тия плексигласи бре хора! Купи си едностранно фолиран гетинакс или стъклотекстолит от някой магазин за електронни елементи, изрежи го и си готов с екраниран пикгард дори! Цитирай
Recommended Posts