sa6tiat Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Е сега аз, като съм с Creative SB 5.1, да мра ли? Още не съм я пробвал за новите записи... Вие ме отчаяхте Цитирай
niki123bg Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Аз съм с audidgy 2 value - мисля че е към $46 в момента. Доволен съм. Има си оригинални ASIO драйвери, държи си 2ms с Амплитюб и Гитар Риг, записите мога да се оплача единствено от свиренето си, не от звука. Повече не ми трябва на този етап. Цитирай
Topsun Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) прави ама да е Hammerfall DSP Multiface и едно T.C. ELEKTRONIK POWERCORE Редактирано Април 22, 2005 от Topsun Цитирай
synchu Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 ааа не мерси...Apogee & Lynx...друго ми не требе.... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 А каква е разликата между тези звукови карти: SB LIVE 24-BIT BULK $29.50 SB LIVE 24-BIT RETAIL $52.00 AUDIGY 2 VALUE /BULK $46.00 и защо е толкова голяма разликата в цените между retail и bulk версиите? Щом Audigy-то идва с оригинални ASIO драйвери, значи ли, че няма нужда да се занимавам с KX Project - който много ме дразни и ми прави всякакви бъгове? Може ли да подкарам ASIO 2.0 на SB Live Value? Ще усетя ли ралика ако ъпгрейдна 16 битов SB Live Value на Audigy 24 бита? А ще падне ли латенцията? Имам и други въпроси, ама това засега стига. :green: Цитирай
Feto Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Еми най-видимото е в тва че последната карта има 6 входа/изхода.За подробности виж сайта на креътив не е толко трудно да откриеш разликите разликите в цените на retail и bulk или иначе казано на едро и дребно, са най вероятно точно щото едните са на едро а другите на дребно всичко е така в живота. За ASIO-то се съмнявам да са ги оптимизивали повече от KX, какви бъгове ти дава руската машина(КХ)? ASIO 2.0 ше подкараш. Разлика от 16 на 24 няма да усетиш освен на бит метрите в програмите за латенцията не знам ... Цитирай
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 КХ ти прави бъгове При мене върви на пушка! Като си го наглася де А нема по-кофигурируемо нещо от него, и е супер за китара - като си нашляпаш неговите си ефекти в DSPто - нема натоварване на CPU, нема латенции Значи - разликата между bulk и retail e в опаковката и екстрите - софт и т.н. Абе нищо няма в retail-а, дето да ти триаа особено, сочи моят опит За латенцията - с КX ASIO аз докарвам 2 ms, което май си е доста ниско По-малко съмнително да докараш. А и да докараш, нема да е кой знае колко по-малко. За битовете - за домашна употреба 16 са достатъчно. Зимай Аудиджито, ако искаш да вкараш 2 сигнала едновременно. Според мене тия евтини карти са си супер за у дома. Звука е читав, лесно се работи с тях и са евтини. Кво повече? Цитирай
phile Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Разлика от 16 на 24 няма да усетиш освен на бит метрите в програмите айде сега глупости.... усеща се не ами ...... и не .... малко изискванията за качество скочиха последните години и 16 бит-а малко ... Цитирай
Topsun Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 16 бита малко....не стават за нищо друго освен за леко зарибяване в домашни уловия.... Цитирай
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Which part of 'за у дома' you didn't understand? Цитирай
phile Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) you mean something that ONLY you listen to, right? Редактирано Април 22, 2005 от phile Цитирай
phile Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 а тия 16 и "у дома" си проличават .... лошото качество и "у дома" е лошо не мислиш ли???? Цитирай
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Аз казах, че върши работа, не че е кой знае колко добро Цитирай
Feto Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) абе phile за на тия creative live 24 bit може да спорим.... Редактирано Април 22, 2005 от Feto Цитирай
phile Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 не те разбрах точно.... те са толкова 24бит колкото аз ползвам studer през cello..... Цитирай
Recommended Posts