zazinka Публикувано Август 13, 2007 Share Публикувано Август 13, 2007 здравейте! аз съм зазинка но както уточних в представянето си въпреки че съм се писала като китаристка съм по скоро певица ето едно записче прясно прясно http://media.putfile.com/01-Track-1-42-23 от петъка чакам мненийца а и искам препоръки съвети не се притеснявайте да ми казвате критиките ще съм благодарна мерси натези които ще отделят внимание да чуят записа приятен ден и до нови писание Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Август 13, 2007 Share Отговорено Август 13, 2007 Бравос! Ако си толкоз добра китаристка, колкото и певица - шапка ти свалям директно... ...обаче: 1. Мисля, че гласа ти не е съвсем подходящ конкретно за Anastacia. 2. Някой е попрекалил с Antares Autotune (или нещо от сорта) на гласа ти и леко шерва* на моменти. ____________ * Шерване - тая дума я измизлих по линия на парчето на Шер, с което стана модерен тоя дефект/ефект на тунинга на гласа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Август 13, 2007 Share Отговорено Август 13, 2007 Готино си го изпяла, хубав тембър имаш, единствено произношението на английските думи много ми бие много на българско, но това е нормално и поправимо Ще ми се да те чуя и с нещо не толкова бравурно, така че записвай Чакаме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Август 13, 2007 Share Отговорено Август 13, 2007 Вече знаеш мнениицето ми Подкрепям CorvusCorax по отношение на произношението,но и това ти го казах вече.Страхотен тембър имаш,давай смело и си в състояние да сътвориш чудеса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zazinka Отговорено Август 13, 2007 Автор Share Отговорено Август 13, 2007 благодаря на всички които писаха до тук много се радвам че ви е харесало благодаря и за забележките ще работя по тях и ще поискам мнението ви при следващия ми запис желая ви хубава вечер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Август 14, 2007 Share Отговорено Август 14, 2007 zazinka, браво че търсиш мненията на околните - само така се учи човек. парчето е много амбициозно и ти правя евала за куража да го изпееш, при това доста добре си се справила. другите казаха някои от нещата, които правят впечатление. (нали знаеш, че ако не казваш на някого къде му куца нещо, все едно не искаш да му помогнеш да се развива.) та значи: произношението не е нещо за подценяване. ако си от варна, разпитай скейтърите и се запознай с hollis lima - той ще ти помогне, без пари при това сега нещо по-субективно от мен - струва ми се, че малко прекаляваш с това "прохленчване" с гласа от време на време. не знам какъв е терминът, ама сигурно ще разбереш за кое говоря. ако го контролираш малко, ще стане супер като акцент а пък ти харесва по този начин, карай си така и толкова музика да има, нали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Август 14, 2007 Share Отговорено Август 14, 2007 Емииии, аз няма да критикувам, понеже другите са написали по-горе всичко, даже някои от споменатите неща не ги забелязах първоначално. Поздрав за изпълнението! Мисля, че имаш талант и че ако работиш с педагог много скоро ще постигнеш високо ниво. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emka Отговорено Април 25, 2008 Share Отговорено Април 25, 2008 супер е, ама на едно две местенца го пееш като чалгия.. ама сигурно така е оригинала.. или пък ти така го чувстваш.. като изключим тия кофти моментчета гласа ти е добър като цяло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Април 26, 2008 Share Отговорено Април 26, 2008 бравос,хареса ми,но наистина Anastacia не е най точното ти попадение за кавър успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts