the_gorer Публикувано Август 9, 2007 Share Публикувано Август 9, 2007 Трябва ми някакъв плъгин или въобще някакъв трик или чалъм, чрез който да мога да имитирам звука от старите супер евтини хонг-конгски филми за кунг-фу и за нинджи. Ония дублираните, дето никой не може да разбере кво става във филма. Трябва ми да мога да правя записан глас да звучи като дублажа в тези филми. Ето пример към какъв звук се стремя: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 10, 2007 Автор Share Отговорено Август 10, 2007 Понеже виждам, че никой не е отговорил, да уточня: Трябва ми плъгин за ГЛАС, а не за ефектите от разните мечове и дрънкания на вериги. Чуйте как звучат гласовете на примерното видео, което пуснах в предния пост - тембърът е някаквъ смешен, архивен, кошмарно отвратителен. Та да повторим: трябва ми плъгин, който да променя записан глас и да го прави да звучи като от стар филм (особено като от стар хонг-конгски филм за нинджи). А може и някакъв метод да споделите, по който да се постигне това без употреба на плъгини. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Август 10, 2007 Share Отговорено Август 10, 2007 С прост EQ също става....махаш високите и ниските....подсилваш определени среди....премодулираш малко сигнала....като бонус може да добавиш малко изкуствен шум или пукане тук-там...и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Август 10, 2007 Share Отговорено Август 10, 2007 Съгласен, няма смисъл да се мъчиш да търсиш нов плъгин за всяка щуротия която ти хрумне, първо защото няма всеки път да откриваш такава и второ защото така самият ти не научаваш нищо за самите процеси в аудио обработката и продуцирането ! Една професионална програма е професионална не защото ти предлага за всяко нещо опция а защото ти предлага всички основни необходими опции с които да си направиш сам всяко нещо което ти хрумне, стига да знаеш как! Дерзай ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 11, 2007 Автор Share Отговорено Август 11, 2007 Благодаря, ще пробвам да махна ниските и високите и да засиля средите. Дано да станедостатъчно убедително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts