denisgeorgiev Публикувано Април 14 Публикувано Април 14 Здравейте! Преди 2-3 месеца си взех Squier Strat като платформа за проект. Цвета е син, но искам пребоядисване на цялото тяло в черно. Поогледах насам-натам, и на живо, и онлайн, но не намерих професионалист, който се занимава с такава дейност. Ако някой може да ме насочи ще съм много благодарен! Предпочитам да е от София, но дори да не е, пак ще съм му благодарен! Цитирай
Ламби Отговорено Април 18 Отговорено Април 18 Ако целта на проекта е Скуаер от син да стане черен по разумно е да си купиш направо черен.От към финанси ще е даже по евтино.И на мен ми се въртят в главата лоши мисли да си купя някой читав инструмент със съсипан финиш и да пробвам някоя картинка с преливки,смяна на цветове на светлина и т.н.Не съм сигурен дали изобщо е възможно да се постигне в домашни условия финиш с огледален блясък,като на японско ESP примерно.Успех все пак пожелавам. 1 Цитирай
Recommended Posts