Katsko Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 ше кажем наздраве!!1 на ракия най се прави метълия! Цитирай
pendejo Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 аами, съгласен съм, че без тия основни стилове и подстилове няма оправия, обаче пък не трябва и да се прекалява, защото съм присъствал на спорове, където музиката остава на заден план за сметка на тва дали стилът на дадена банда бил ска-кор-джаз-траш или ска-кор-джаз с елементи на демонично кънтри и общо взето гаден си е тоя въпрос къв стил е тва бе? еиии, сега вече ме хвана на тясно "български салатен грайндкор с елементи на влашка тропаница"? ей тва е мания Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Добре де, а кой трябва да определи в какъв стил е музиката на дадена група? Самата група, феновете или някой болен мозък=музикален критик? Цитирай
Katsko Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 че кой е казал че трябва да се определя стила на една група?особено пък с една-две думи,тва си е тъпотия по принцип... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) Ами на мене най-правдво ми се струва определението "Музика с китарки" и "Музика без китарки". Аз се кефя на първата Редактирано Януари 9, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Recommended Posts