KingdomX Публикувано Август 7, 2007 Share Публикувано Август 7, 2007 (Редактирано) Здравейте, търся горепосочения софтуер на Лаин сикс. Цената му е 99 $ , като включва 3 компонента, но аз ги нямам и ако някои го има, или има представа откъде могат да се свалят, ще съм му безкрайно благодарен ако сподели, понеже аз се убих да търся и не намерих нищо. Надявам някои да е имал по голям успех от мен. В крайна сметка плащаме не малко пари за продуктите им ... не знам защо софтуера не е изцяло безплатен. И нека хората които са решили да ме напътстват с отговори като www.line6.com и купуваш, просто да не пишат. Благодаря предварително. Редактирано Август 7, 2007 от KingdomX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Август 7, 2007 Share Отговорено Август 7, 2007 ... колега KingdomX доколкото знам практически е невъзможно да си осигуриш ползването на тези пакети без пари , чувал съм от хора които имат този процесор че всички платени пакети са си във процесора и това което всъщност предлагат от фирмата е не самите тях а файл който разрешава ползването им за всеки конкретен процесор , което прави безсмислено ''кракването '' на такъв файл защото при всеки процесор има конкретен сериен номер , код и т.н. ..... може би това е една от причините доста хора да избягват Лайн 6 защото да речем хеви кубетата са изведени в платен пакет , което естествено е направено съвсем умишлено с цел пари ........ иначе присетите които са в основния пакет на процесора са добри , но като влезеш в страницата на Лайн6 и чуеш саундите на допълнителните платените пакети разбираш че по голяма част от най доброто особено за твърда музика не е включено и трябва да се плаща допълнително ...... дано да греша и някой да ме поправи ама това което искаш е невъзможно ... все пак желая успех . Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 7, 2007 Share Отговорено Август 7, 2007 (Редактирано) Не съм сигурен дали това, което търсиш може да се намери безплатно, но ако притежаваш някакъв продукт на Line 6 можеш да го регистрираш онлайн на сайта им и по този начин да си направиш акаунт. Това ти дава възможност да ъпдейтваш фърмуера безплатно също както и да си теглиш безплатни пач-ове и пресети на групи и изпълнители. Аз съм си правил ъпдейт на софтуера на всички продукти ,които имам включително и на Вариакс китарата! едит: Сега тъкмо проверих за гореподочените пак-ове. Значи плащат се по 50 $ всеки и 100$ за трите заедно. По-мое мнение не е нещо задължително или кой знае колко по-добро от това ,което вече имаш. По-скоро е направено за тия, които винаги искат повече и още. Въпрос на собствен избор. Редактирано Август 7, 2007 от edgecrusher Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Август 7, 2007 Автор Share Отговорено Август 7, 2007 ... колега KingdomX доколкото знам практически е невъзможно да си осигуриш ползването на тези пакети без пари , чувал съм от хора които имат този процесор че всички платени пакети са си във процесора и това което всъщност предлагат от фирмата е не самите тях а файл който разрешава ползването им за всеки конкретен процесор , което прави безсмислено ''кракването '' на такъв файл защото при всеки процесор има конкретен сериен номер , код и т.н. ..... може би това е една от причините доста хора да избягват Лайн 6 защото да речем хеви кубетата са изведени в платен пакет , което естествено е направено съвсем умишлено с цел пари ........ иначе присетите които са в основния пакет на процесора са добри , но като влезеш в страницата на Лайн6 и чуеш саундите на допълнителните платените пакети разбираш че по голяма част от най доброто особено за твърда музика не е включено и трябва да се плаща допълнително ...... дано да греша и някой да ме поправи ама това което искаш е невъзможно ... все пак желая успех . Цеко Да, логично ми се вижда да е така, защото нищо не се намира, а ако го има мрежата е необятна и вероятно е така, а и се качват онлаин, доколкото съм разбрал. И аз мисля че модел пак-а е много по добър от това, което има вътре, поне това което го има на саита им , като семпли, въпреки, че може да се докара много добър звук и без тези пакове. Идеята ми е да експериментирам и да разбера докъде стигат възможностите на процесора ми. Благодаря ти. Не съм сигурен дали това, което търсиш може да се намери безплатно, но ако притежаваш някакъв продукт на Line 6 можеш да го регистрираш онлайн на сайта им и по този начин да си направиш акаунт. Това ти дава възможност да ъпдейтваш фърмуера безплатно също както и да си теглиш безплатни пач-ове и пресети на групи и изпълнители. Аз съм си правил ъпдейт на софтуера на всички продукти ,които имам включително и на Вариакс китарата! едит: Сега тъкмо проверих за гореподочените пак-ове. Значи плащат се по 50 $ всеки и 100$ за трите заедно. По-мое мнение не е нещо задължително или кой знае колко по-добро от това ,което вече имаш. По-скоро е направено за тия, които винаги искат повече и още. Въпрос на собствен избор. Това с регистрацията съм си го направил преди да имам процесора. Сега си свалям разни тонове и безплатните пак-ове, които ги има на саита им, но като гледам по други форуми мненията са , че модел пак-а е едва ли не убииствен. Единствено не знам тези пачове какво представляват, или не съм им обърнал внимание. Ще можеш ли малко да ме просветиш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 7, 2007 Share Отговорено Август 7, 2007 Ставаше въпрос за ъпдейтване на фърмуера. Пач-а сам по себе си е софтуерен елемент с цел да се подобри съществуващия софтуер и да се "поправят" някои недобре получаващи се неща. Това имах предвид. Когато си купих PODxtLive преди почти 3 г. още първия път когато го включих онлайн и тоя "модел пак" ми се ъплоудна.Съдържаше 6 или 8 допълнителни амп симулации. Сега този новия е срещу заплащане. Утре заминавам на почивка, но когато се върна ще си взема и него( Metal Pack само де) да видя поне каква е разликата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Август 11, 2007 Автор Share Отговорено Август 11, 2007 Утре заминавам на почивка, но когато се върна ще си взема и него( Metal Pack само де) да видя поне каква е разликата. Кажи си мнението след като се сдобиш с пакета Живо ме интересува, да знам дали и аз да купувам, то е ясно, че лесно няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts