RaverWild Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Да уточня - иде реч за самодеен танцов състав така да го наречем, музиката не е тяхна. Та е чисто денс-видео. За огромно съжаление, оригиналното видео е снимано с много лошо качество с телефон. Макар че в 2026г с телефон може да се снима добре, но случаят не е такъв. Също фрейминга - нямаше такъв просто, ръководителката снимала както могла. Задачата: Оригиналното видео представляваше към минута и половина те танцуват нон-стоп на тази песен, помолиха ме да ги синхронизирам малко повече с музиката. Трябваше да бъде бързо и малко редактиране. Аз: Понеже много обичам да редактирам (хоби ми е), реших да си оставя ръцете и си играх няколко часа, щото досега не бях правил музикално видео на някой. Нямаше как да компенсирам лошото качество и след няколко часа пред компа бях уморен и синхронизацията не се получи супер, но като цяло смятам поне стана интересно за гледане. Разрязах го като домашна сушеница, гарнирах го като пържола по ловджийски, метнах разни ефекти да стане цър-пър и пушена сланина, барнах тук-там да замирише на домашна гроздова и го връчих. Това на видеото по-долу е резултат от кълцане и пре-аранжиране на клипче от минута и половина. Единствено понеже нямам изрично разрешение да го споделям изключих коментарите, но пък ми е интересно какво мислите. Няма да коментираме лошото качество, не съм го снимал аз, хората са си го снимали за личен кеф, няма да коментираме че самите жени не са напълно в синхрон - както казах самодейки са. Интересно ми е да чуя в така полученото как ви се вижда. Да, ютюб до е доскапал като качество още малко, но казах не гледаме качеството на картинката. Музиката се оказа стара песен, но е хубава, на тази песен танцуваха в оригиналното видео, аз свалих от тубата оригиналния вариант, поне това да е с поносимо качество. Та на кратко - само редакцията е моя в случая, но за първи път правя музикално видео на някой. Ще ми се да беше снимано с хубаво качество, дори фрейминга да е лош, поне качеството да изглеждаше добре, но айде. Те самите си го получиха тая сутрин, още не са го видели всички от тях (реално са повече от три). Ако някой иска да му направя подобна редакция за музикално видео, да казва. Ще го направя за предизвикателството и опита, така че за пари не говорим. Ако черпи кафе е бонус. Цитирай
Recommended Posts