Тони Николов Публикувано Август 2, 2007 Публикувано Август 2, 2007 Здравейте колеги. Търся си някаква школа на Joe Satriani и Tony Macaiplineно, но не видео уроци, а нещо на ноти. Смисъл интересувам се, не от тяхните парчета, а от техниките, които използват и прилагат. Ако някой, знае някой сайт, на който мога да ги открия и сваля, ще съм му много благодарен!!! Благодаря предварително Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Здравейте колеги. Търся си някаква школа на Joe Satriani и Tony Macaiplineно, но не видео уроци, а нещо на ноти. Смисъл интересувам се, не от тяхните парчета, а от техниките, които използват и прилагат. Ако някой, знае някой сайт, на който мога да ги открия и сваля, ще съм му много благодарен!!!Благодаря предварително Здрасти, Аз имам някои неща, освен видео уроци и разписани албуми. Сега съм на работа, но довечера ще проверя какво точно имам и ще се разберем как да ти ги изпратя. Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 Ще съм ти много благодарен!!! Пусни ми ги, ако може на ЛС!!! Или на email: antoan_nikolov@abv.bg Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Ако може, би ли изпратил някоя друга нота и на мен: vasil_belezhkov@mail.bg ? Ще съм ти мнооооого благодарен. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Готово, изпратих ви Joe Satriani - Guitar Secters: 41 Private Lessons. Цитирай
ho6imin Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Ако не е много нахално-и аз съм желаещ Цитирай
ho6imin Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Хахаха забравих да дам мейл - alvares@abv.bg Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 ^ Изпратих и на теб. Честито (: Цитирай
noop Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 може ли и аз да се "мушна".много ше съм ти благодарен и ако на мен ми пратиш-marios92@abv.bg Цитирай
ho6imin Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Мартине,номер 1 си! Възхищавам се на такива отзивчиви хора! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Радвам се, когато мога да помогна. Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Радвам се, когато мога да помогна. НАИСТИНА СЪМ ТИ АДСКИ МНГО БЛАГОДАРЕН!!! КЕФЯ СЕ НА ТАКИВА ХОРА!!! БЛАГОДАРЯ!!! УСПЕХ Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Някой може ли да черпи diliannedev(at)abv(dot)bg Цитирай
Slevin Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Тука като мухи на мед налетяхме май ама.. annomundi@abv.bg Ако някой прати ще съм много благодарен! Цитирай
Chefo Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Ми ще се радвам ако някой от имащите го пратят на cheksi@abv.bg-предварително благодарим!!! Цитирай
Recommended Posts