peshoy2k Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 Dann Idea II a MIXDOWN.mp3 -- Много добро! чуй това ако ти е интересно, но не е смесено с китари още там ... :hello: PIPES PART много ми допада ама много много супер ме кефи. Я кажи ся барабаните - семпли ама гайдата да е семплер едва ли и тя ли е семпъл. може да се добави и джиджик така леко на китарка отдолу и един як пад ама пък може и да се размаже. Само подхвърлям идейка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 a баса как е записван??? мн добре звучи, макар аз да не разбирам от бас много ме кефи като слушател Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 (Редактирано) a баса как е записван??? мн добре звучи, макар аз да не разбирам от бас много ме кефи като слушател Да, гайдите не са смесени още както съм го замислил. Гайдите са свирени и истински (взети са от едно народно парче). Баса е рисуван от мен по МИДИ, то реално е една нота само, просто исках да видя как ще се вмести в микса, понеже имам много бас семпли (на Спектрасоникс). Всичко беше един тест да видя кое как влиза в микса. Барабаните които са там са лупове, имам огромна колекция от про лупове за барабани. Но не се сещам кои тоично ползвах в тоя микс. А китарата - директно в лаптопа с Меса Триаксис. Преди бях смесил този откъс и всъщност е било ужасно. Скоро си взех нови про студио слушалки за смесване АКГ К271. Като чух какви ги бях смесил - се уплаших. Сега е доста по добре си мисля... Редактирано Май 5, 2005 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 a баса как е записван??? мн добре звучи, макар аз да не разбирам от бас много ме кефи като слушател Да, гайдите не са смесени още както съм го замислил. Гайдите са свирени и истински (взети са от едно народно парче). Баса е рисуван от мен по МИДИ, то реално е една нота само, просто исках да видя как ще се вмести в микса, понеже имам много бас семпли (на Спектрасоникс). Всичко беше един тест да видя кое как влиза в микса. Барабаните които са там са лупове, имам огромна колекция от про лупове за барабани. Но не се сещам кои тоично ползвах в тоя микс. А китарата - директно в лаптопа с Меса Триаксис. Преди бях смесил този откъс и всъщност е било ужасно. Скоро си взех нови про студио слушалки за смесване АКГ К271. Като чух какви ги бях смесил - се уплаших. Сега е доста по добре си мисля... браво за смесване на слушалки е наистина добре, макар и да мисля че не е мн добре да се прави на слушалки си се справил прекрасно. Иначе да и аз така си помислих за гайдите щото го знам тва народното ама то човек никога не знае, а баса начи е от trilogy или там кво беше тва огромното дето е само за бас или греша Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 a баса как е записван??? мн добре звучи, макар аз да не разбирам от бас много ме кефи като слушател Да, гайдите не са смесени още както съм го замислил. Гайдите са свирени и истински (взети са от едно народно парче). Баса е рисуван от мен по МИДИ, то реално е една нота само, просто исках да видя как ще се вмести в микса, понеже имам много бас семпли (на Спектрасоникс). Всичко беше един тест да видя кое как влиза в микса. Барабаните които са там са лупове, имам огромна колекция от про лупове за барабани. Но не се сещам кои тоично ползвах в тоя микс. А китарата - директно в лаптопа с Меса Триаксис. Преди бях смесил този откъс и всъщност е било ужасно. Скоро си взех нови про студио слушалки за смесване АКГ К271. Като чух какви ги бях смесил - се уплаших. Сега е доста по добре си мисля... браво за смесване на слушалки е наистина добре, макар и да мисля че не е мн добре да се прави на слушалки си се справил прекрасно. Иначе да и аз така си помислих за гайдите щото го знам тва народното ама то човек никога не знае, а баса начи е от trilogy или там кво беше тва огромното дето е само за бас или греша Не, баса не е от ТРИЛОДЖИ, а от БАС ЛЕДЖЪНДС на Спектрасоникс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 Малко се обърках. В парчето с гайдите - всичко е от Спектрасоникс - бас, барабани. А в оня откъс с китарите са лупове (барабаните), баса пак е спектрасоникс, аз само такъв бас ползвам (Бас Леджъндс), няма по-добро засега за мен от това и така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 (Редактирано) На мен пък ми хареса парчето от тинейджърските ти идеи - озаглавено Faster, комбинацията между ритъма и бавната родопска песен Редактирано Май 6, 2005 от fracture Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 аиде и аз да замажа положениято :green: МАЗАЛО П.П. не ми се смейте много нито мога да свира нито да записвам така че е нормално да се изложа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 6, 2005 Автор Share Отговорено Май 6, 2005 ето едно ново дело / SOLO / в прогрес само от преди 2 часа само е нахвърлена темата.... http://www.cmusicforum.com/dimitar/fresh_flowers.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 ето едно ново дело / SOLO / в прогрес само от преди 2 часасамо е нахвърлена темата.... http://www.cmusicforum.com/dimitar/fresh_flowers.mp3 яко, много веселяшко солата са супер и онези тактики с флойда много яко са се получили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 6, 2005 Автор Share Отговорено Май 6, 2005 яко, много веселяшко Дам Доста е ретро :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 (Редактирано) http://usuarios.lycos.es/jfog/aa.mp3 забележка копнете линка във браузера щото инъче се ебава незнам що.... Така де и аз със белите мечки един сладолед да изям все пак ме кефят по запомнящи се сола...и по мога да ги вкарам в някоя песен Не че вашето е зле де абе много педераски се клати на едно място ритъма , ама няма да се плашункате Редактирано Май 6, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 Малко мяза Кърк Хамет на екскурзия в Швеция. Да, запомня се и е яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 На мен пък ми хареса парчето от тинейджърските ти идеи - озаглавено Faster, комбинацията между ритъма и бавната родопска песен И на мен то ми е е дно от любимите, но реализацията му като запис и качество е доста слаба, като се има предвид кога съм го правил, и още повече - на един старт мой лаптоп ММХ 233 Голям майтап беше! Скоро ще го направя както трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Май 8, 2005 Share Отговорено Май 8, 2005 Дрън : http://info.datacom.bg/shirpotreba/steve%20vai/Sounds.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts