the_gorer Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Ти откриваш топлата вода, синко. Кой не знае Май Сонг Бук, кой не е чувал за него? Това наистина е най-якият сайт за таблатури. Междудругото, в Мулето се откриват неща, които на сайта ги няма. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Да, полезно е да се провери и мулето за всеки случай. Това е свързано с малоумната политика на МСБ спрямо качването на таблатури. Понякога те биват проверяване от някакви тотално малоумници и така няколкото от добрите табъри се отказаха да ъплоудват в МСБ. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 в емуле има един архив със всички гп4 файлове(около70-80Мб) , така, че който иска да го свали от там. Като се разархивира става 700Мб с ноти...... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 На мен колко пъти ми порязаха ПЕРФЕКТНИ табс с малоумното обяснение, че вече имали достатъчно на тази песен... Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 а имали други саитове с таблатури за ГП освен мсб :wow: Цитирай
Creeping_Death Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Да, полезно е да се провери и мулето за всеки случай. Това е свързано с малоумната политика на МСБ спрямо качването на таблатури. Понякога те биват проверяване от някакви тотално малоумници и така няколкото от добрите табъри се отказаха да ъплоудват в МСБ. Я ми кажете тоя сайт мулето ли както му викате там PLS! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Да, полезно е да се провери и мулето за всеки случай. Това е свързано с малоумната политика на МСБ спрямо качването на таблатури. Понякога те биват проверяване от някакви тотално малоумници и така няколкото от добрите табъри се отказаха да ъплоудват в МСБ. Я ми кажете тоя сайт мулето ли както му викате там PLS! ъъъъъъъъъ мулето не е саит а е р2р програма подобно на Казаа и СоулСиик Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 На мен колко пъти ми порязаха ПЕРФЕКТНИ табс с малоумното обяснение, че вече имали достатъчно на тази песен... Точно... всъщност винаги щом пратя някоя таблатура с тотална лигня вътре, тя минава, но която и да е смислена не минава Май не ми дадаха да сложа няква таблатура на Хиподил, щото имала празни барове или някви такива идиотщини... аве как да е... познавам доста от пичовете там и част от тях спряха да пращат таблатури за това... А някои са ми помагали за песните ми... Цитирай
Recommended Posts