Steve_Vai Публикувано Април 14, 2005 Публикувано Април 14, 2005 Не съм сигурен дали някой не беше поствал тема за тях... Има ли някой негови видео-уроци? Ако да, дайте едно линкче на РМ, моля!!! Толкова ми ги рпехвалиха тези уроци, че наистина много искам да си ги намеря!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Хъх, не съм виждал досега негови. Из Мулето няма ли? Ако са интересни да закачаме... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Шефе, аз ги имам ама не ми се качват в интернет..... Ако искаш мини да ти ги метна на 1 ЦД иначе не са Абсолютно нищо интересно ... предполагам си гледал уроци на малмстиин...... Тва е същото.. Показва колко сме бързи. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 15, 2005 Автор Отговорено Април 15, 2005 Шефе, аз ги имам ама не ми се качват в интернет.....Ако искаш мини да ти ги метна на 1 ЦД иначе не са Абсолютно нищо интересно ... предполагам си гледал уроци на малмстиин...... Тва е същото.. Показва колко сме бързи. Верно ли, бе? Еее, то си е казано да не се тръгва с празна кошница на прехвалени ягоди, ама... Айде ела сряда към Маската и ще ти нося CD, а? Останалите, ако някой знае линк, да казва, да не се спотайва! Цитирай
solo5 Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Michael Romeo много радва Няма ли някой от Бургас, който да ги има тия уроци Цитирай
black_waltz Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 на който му трябват да прати едно ПМ ще му дам линк че нещо май беше забранено да се слагат линкове тук.... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 17, 2005 Автор Отговорено Април 17, 2005 Nikifena , да Alexi_Laiho , много благодаря за линка! Ама няма ли го някъде на един цял файл? Цитирай
black_waltz Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 по уеб страниците не съм ги срещал никаде....теглиш раровете и после ги разопаковаш друг начин нема Цитирай
Recommended Posts