norkolio Публикувано Юли 24, 2007 Публикувано Юли 24, 2007 Имам си пиано в къщи - Чайковский. Като малък съм свирил до 7 клас. сега ми се върна интереса към пианото. И искам малко да си върна формата. Сега тъй като ми омръзна това пиано и си търси свестен синтезатор или keyboard (каква е разликата ???). От Хасково съм, ако има хора тук във форума да ме насочат към някой магaзин наблизо. А за другите които не са от Хасково да ми кажат каде мога си намеря в другите по-големи градове. Струва ли си да си го купя по интернет или ще излезе скъпо?!? Имам някакви впечатления от това което съм чел за Yamaha DGX-205, но не знам дали ще си струва. Очаквам вашите препоръки. Цитирай
eXile Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 В Пловдив има известен избор. Може и да се пробва и т.н., има няколко магазина със свирки от касио до роланд фантом. А за поръчката от интернет - зависи какво поръчваш. Ако няма кой да ти го донесе от щатите - няма смисъл. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Мога да ти предложа Yamaha DGX 505, тя е същата като 205, само че е със дървен стенд и 88 клавиша. Цената е 720лв + адаптера и целия комплект от джиджавки, с които пристига. Цитирай
mitkosan Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Здравей, Предложението на колегата Stoyko Lisichkov е добро и като паратемтри и като цена. Аз съм бивш собственик на DGX 200 и трябва да ти кажа, че че моята свирка, като нова струваше 1000 лева, а DGX 500 , по онова време беше 1700. Това, което мога да кажа за DGX серията са само хубави неща: Всичките са с по 6 октави, което е много добре Имат вградени колонки с много хубав звук (в смисъл не е силен, но не криви) Имат система за самообучение, позната , като YES2 Лично аз съм на мнение , че DGX 200 е по добра от 205 поради следните причини - Има повече вградени инструменти, бленди, стилове и прочее Но като цяло, изборът ти е много добър ! поздрави, Митко Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Ами това, което каза колегата преди мен е вярно, поне аз считам, че е прилична свирка като за парите си. Аз съм от Стара Загора, така че нямаш проблем ако искаш да я пробваш и да си прецениш.mail - Lisichkov_1@abv.bg Цитирай
mitkoM Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 имам роланд е 70 за продаване ако те интересува цена 500лв Цитирай
norkolio Отговорено Юли 27, 2007 Автор Отговорено Юли 27, 2007 Може ли да ми предложите нещо добро, но с твърди клавиши. Мисля че всички дотук изброени са със меки. Цитирай
rusnaka Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 Сега, влез в thomann.de и разглеждай клавири на воля. Разбира се хубавите неща не са евтини. Най-евтиното свясно нещо с твърда клавиатура ще ти излезе към 2000 евро (като не включвам пианата на касио, защото ти търсиш синтезатор). Аз вече поръчвам от Германия и съм много доволен (както и много други). Излиза по-евтино отколкото в България. Няма да съжаляваш! А тук да търсиш на старо - я намериш нещо, я не. Все пак може да падне нещо свясно, ама аз не съм виждал никгоа до сега обява от типа на "Продавам Yamaha S90 ES - 2000 лева". То е логично - сега им падат цените и ако някой иска да продаде този модел, не може да му иска повече от 2000 лева, защото съм ги виждал вече по 1500 евро нови на промоция. А този клавир е почти безценен - един от най-добрите модели на Ямаха въобще! Така че никой не би го продал, освен ако не е затънал мноооого в дългове... Та така - искам да кажа, че е много малка вероятността да изпадне нещо хубаво. Моят МОТИФ си го взех от Германия, сега съм поръчал и куфар за него от там. Куфарът ми излезе 155 евро с доставка, а тук от ДИНАКОРД искат 500, че и повече лева, за да ми го направят... Безумие, а? Та, Германия е истината... ...или някоя друга държава от ЕС. Цитирай
norkolio Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 Може ли да ми кажете нещо за тези инструменти, дали са хубави, каква им е цената....: Korg SG Stage Piano, Yamaha P80, Kawai MP9500, Kawai MP-8. Не ми трябва нещо което имитира други инструменти, трябва ми нещо което се доближава в най-голяма степен до звука на пианото. Цитирай
mitkosan Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 Yamaha s08 - разгледай я, струва си , цената е смешна, спрямо други клавири с хамънд клавиатура Цитирай
yamaha Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 Yamaha s08 - разгледай я, струва си , цената е смешна, спрямо други клавири с хамънд клавиатура "Хамънд" или "Хамър"...щото първото по му прилича ако е за орган. Цитирай
Rudess_90 Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 а каква е цената на тази п-80?? щото не мога да намеря никъде цената на п-80-то! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Yamaha s08 - разгледай я, струва си , цената е смешна, спрямо други клавири с хамънд клавиатура Като цената е смешна, може ли да ми кажеш откъде да отида да си я купя? Първо- този клавир отдавна е спрян от производство- следователно трудно ще го намериш като залежала стока в музикален магазин. Ако гледаш в ebay- да, евтин е, ама повечето са втора ръка и всичко това важи само за USA. Освен ако нямаш позват, който да ти го донесе. Цитирай
norkolio Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 Май се отказах от твърдата клавиатура и се насочих към този CASIO CTK-900F7 предлагат ми го в един магазин за 600 лв. И се чудех дали си струва да си го взема. Цитирай
Recommended Posts