johniebgood Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 ^Ако е идването, кажи от къде идваш и все ще се намери кой да те вземе, но студа остава... Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Като гледам как ще сме 5-6 човека май нямаме реална нужда от читалщна зала? Особено ако ще е студено. Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Бахти и басистите...Трябва да го направим тематично, примерно - сравнение между Корт еди кой си и Скуайър някой си, да видиш как ще дойдат 100 човека... Цитирай
kmfb Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Бахти организаторите - не това, ма онова, ма не там... ако се каже кога и къде, ще преценя и ще дойда ако мога. Иначе ми е трудно. Предполагам и с други е така. До скоро имах помещение и щях да подслоня дружината, но уви, свърши се. Някой да удари с бас по касата и да каже ще го има ли сборът или не Цитирай
temerut Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Аз съм на линия обещавам да донеса един корт и един скуаер може и стаг един да взема ама няма да имам място за някой по интересен бас Цитирай
rudibass Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Аз съм за читалището на Caruso на 13.02. А за студа... ... аре бе, нали сме мъже! Казват, че Бат Бойко може да играе футбол при температури близки до абсолютната нула и със скорости близки до скоростта на светлината. Тогава масата и времето са относителни величини... а ние от едно читалище се плашим! Цитирай
Demiurg Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Репетиционната на Вили (тая до картинга на Студентски град) е доста удобна като място, паркиране и т.н. Намира се веднага вдясно след хотел "Вега"(който е баш на светофара), а други могат да знаят мястото покрай "Тояга" - фирма за кар-аудио и аудио тунинг. Стаичката за свирене е добра, а и мястото за пушене, пиене и приказки (т.е. коридора) е голямо. При положение, че ще сме 5-10 човека, чак читалище не е нужно - наемаме една репетиционна за 3-4 часа и това е- Така че дайте конткретика, пък който може - да идва и това е ! Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Аз викам така - 13.02 читалището - 16.00 часа. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Е, нали е студено в читалището? Освен това, като е голямо, без да е пълна залата, ще кънти ужасно. Преди две години имах работа в района (на същата спирка за около седмица) и ми отнемаше средно към 2 часа да стигна от Младост 4, бизнес парка - не искам да го преживявам пак... Нека да е нещо по-човешко като място - примерно, затова не предложих Моцарт, иначе там също е много подходящо като помещение. Цитирай
flamingone Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Колеги, мисля и аз да се присъединя въпреки липсата на бас, ако не ми мине котка път Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Е, нали е студено в читалището? Освен това, като е голямо, без да е пълна залата, ще кънти ужасно. Преди две години имах работа в района (на същата спирка за около седмица) и ми отнемаше средно към 2 часа да стигна от Младост 4, бизнес парка - не искам да го преживявам пак... Нека да е нещо по-човешко като място - примерно, затова не предложих Моцарт, иначе там също е много подходящо като помещение. Предложението остава, защото (kmfb е прав)иначе никога няма да се организираме! А ти ми ела до Дружба Рок Сити, от там те возя и до там те връщам, ока? Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Свилене, от Младост мога да те взема аз - живея в Младост 2. Само че ще трябва да минем през центъра да си натоваря GK-а, че съм обещал В неделя няма да е толкова кофти трафика, надявам се. Още едно предложение - почивен ден е, защо не го направим по-раничко, да не стоим по нощите. 13 часа? Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Бандааа, читалището на ул."Дряновски манастир"12, успоредна е на "Ботевградско", на 3-4 спирки с трамвай 22 от гара "Подуями" посока кв."Левски", 13.02. неделя, 13 часа. Дайте да се броим! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 3,4 спирки - как звучи... Заеби, това си е друг свят просто... Не е истина как се стига до там, да еа, добре, че имам предложения за возене и лично аз ще се оправяс чужда помощ, но съветвам всички пътуващи за натам да се приготвят да са на срещата поне в 12.00, понеже наистина не се открива въпросното място... Хубаво поне, че затопли малко Още се чудя с кое говедо да дойда - ти вече си представял 7-струнния фретлес, макар че, едва ли има много общо с това, което си показал тогава и това, което е в момента... Мога да взема един 8 струнен фретлес (по двойки), един полуакустичен фретлес, с найлонови струни, един 2-струнен изрод... Знам ли, да се еа - каквото и да взема, само аз ще мога да си свиря на него Цитирай
Recommended Posts