KAE Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 21-ви ме устройва идиално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Мене ме устройва когато кажете общо взето, стига да се знае достатъчно време предварително. И да се промени за 28-ми пак съм ОК. Пък ако толкоз няма желаещи ще се съберем само Джони, Калата, chobbi(доколкото разбрах) и аз и после ще ни завиждате Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Предполагам, че посещаемостта е в зависимост от петъчната програма на Цвете за Гошо. Аз лично съм склонен да почерпя ценен опит повече, отколкото да съм точно в петък в Южния Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Аз не искам да обещавам, че още не си знам програмата, но ако дойда ще взема ампега и баса да има разнообразие, и без това са на две пресечки от там.Ще знам със сигурност другата седмица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Значи заковаваме - 21.05.10, петък, ул."Пиротска"92, 18,30часа, 0888215782 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Ех, да ви таковам... Пак няма да мога да дойда. На 21-ви ще пътувам по басистки дела, викам да мога да се похваля после! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Аз нямам против да я изместим и за 28-ми, дори предпочитам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Мога и на двете дати, останалите да кажат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 И к'во, 28-ми? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 В чест на Мефисто - мисля, че да! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 28-ми, други? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 (Редактирано) Е начи пак ще пропусна Ама лятото, дано да се организира нещо, тогава няма да имам ангажименти. Искаше ми се да донеса едно симулация на лампово драйв-че за бас, хенд мейд, да си кажете мнението, ама има време за всичко И ще чакам снимки Редактирано Май 11, 2010 от rinti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Аз съм за 28ми, но ще съм кибик явно, че кат гледам кви талпи ще има моят мил ЛошБрум може да се свие горкия като лък от срам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Може и аз да се домъкна да сформираме един фен клуб на Уоруик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 12, 2010 Share Отговорено Май 12, 2010 28-ми ми е по-добре. На 29-ти свирим в Пловдив, а и съм в сесия, но ще гледам да се домъкна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts