vhcs Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 ха такааа, разбрахте ли къде ще е следващата бас среща ... и ако ви хареса случайно нещо, направо имате възможността да го отнесете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HaSLeS Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Супер беше просто! Мерси на всички за съветите и че ми позволихте да се докосна до инструменти за които само мога да си мечтая да имам като се науча да свиря някога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 ха такааа, разбрахте ли къде ще е следващата бас среща ... и ако ви хареса случайно нещо, направо имате възможността да го отнесете Ти го каза, то на 3 метра има и репетиционна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 9, 2010 Share Отговорено Май 9, 2010 Басистите, 'айде среща, че се замотахме нещо! Място - София, ул."Пиротска"92 (магазин(че), двор(че), репетиционна), с други думи- идеални условия. Имам обещание от колегата chobbi да донесе Алембика и кривия Дингуол... и кой каквото има. Очаквам предложения за ден и час, вие сте на ход! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 Предлагам да бъде след поне 2 седмици, за да може всеки да планира добре времето си. Моля някой да изброи датите на интересните концерти, за да ги изключим. Остава да решим през уикенда ли ще правим срещата или в работен ден? Изненадващо ниска активност в тази тема до момента, имайки предвид как протекоха миналите 2 срещи! Събудете се! Поздрави, Марин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 (Редактирано) А, тъкмо прогледнах Мисля, че е по-добре да бъде през уикенд или в петък. П.П. На 17-ти май имаме Майк Стърн. Редактирано Май 10, 2010 от KAE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 Добре звучи. Мога пак да донеса Шектера (с новите адаптери). И се надявам да хвана някой от 7-струнните, дето Иван ги продава, че съм се наточил отдавна на един, ама кога ли ще е... По- добре да е някой петък след работа, че уикендите доста хора пътуват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 ОК, значи след около 2 седмици. А относно активността, нарочно отворих нова тема, за да се вижда повече, но съвестен мод я е обединил със старата, както и да е. Седмаци естествено ще присъстват, но събитието ще е "кривата" тупалка на chobbi, според мен. п.п. За Майк Стърн,не идва той, а Ричард Бона (мое мнение) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 Може би петък, 21 май? За да се разпием ..разсвирим исках да кажа! без да се притесняваме за другия ден... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 (Редактирано) Значи за сега - петък, 21 май. Очаквам и други предложения. Ще ми се по- от рано да фиксираме датата, защото репетиционната също трябва да е на разположение. Редактирано Май 10, 2010 от johniebgood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fleamaster Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 Еми петък 21.05 ми звучи много добре. От мене Musicman Bongo 5. ...и няколко бирички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 И аз ще се включа. Ще взема 2-3 бас китари. Ако не ме домързи,мога да донеса и усилвател+бокс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 (Редактирано) Аз мога да си взема пак Warwick-a, макар че вече не е интересен Освен това от днес притежавам червените неща от подписа си, ако някой проявява интерес. Главата е като на разбойника, но кабинета може би ще е интересен на някого - казвайте P.S.: Джони, трябва да отцепиш няколкостотин метра от "Пиротска" за паркинК.... Редактирано Май 10, 2010 от MaPuHcKu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 Наоколо не е синя зона, което е добре. Току що разбрах, че цвете за Гошо е на 21,22 и 23-ти, добре ще е да фиксираме друга дата, ако кажете и тази може да остане, предлагайте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Хм, изненадващо слаб интерес! Все още не сме заковали дата, очаквам предложения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts