Mephistofel Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Можем да си спретнем едно зло басистко сборище. За да бъде приет всеки в ордена ще трябва с едно зеге да нареже по един "Zon" пред Явор. Цитирай
thurston Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 с удоволствие бих се запознал с вас момчета ако решите да правите басистки 'пленер' пак. ще ви дам и да ми го пипнете (не квото си мислите, мръсници, а epiphone accu bass). къде е студиото? Цитирай
newcom Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Абе там май ми се мярна един Тобиас бас .Дайте впечатления от него Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 (Редактирано) ^ Това е баса на разбойника. Диката го е правил. До колкото съм запознат със сегашното му състояние беше с бартолини активна електроника и батролини адаптери. Баса звучи адски гот последният път като го ръчках и аз. Само дето е за десничари Междо другото ако има мераклии сега е отпускарски сезон и можем да направим едно басистко му колоездене по планините ! Басовете викам тоя път да не си ги мъкнем с нас, но темата да е за тях: На кой му е по-голям, с повече струни, с по-малко прагчета. Кой си е купил като слънчевите очилата на на Джеф Берлин и ред други интересни неща Редактирано Юли 25, 2007 от Nikifena Цитирай
Danihell Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Моят даскал ми беше разказвал, навремето, как на някаква сватба "оркестърът" представлявал трима басисти и всички много им се били изкефили. Така че, може би начинанието няма да е от интерес само за бейс плейъри, затова предлагам да минем мейнстрийм и да заформим нещо, в иначе ъндърграунд настроените, български клубове. Цитирай
assoass Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Междо другото ако има мераклии сега е отпускарски сезон и можем да направим едно басистко му колоездене по планините ! Винаги готови! със сигурност се сещам поне за още двама велосипедисти - басист и барабанист! Да действаме скоро, а? Цитирай
AorA_Bass Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Междо другото ако има мераклии сега е отпускарски сезон и можем да направим едно басистко му колоездене по планините ! Винаги готови! със сигурност се сещам поне за още двама велосипедисти - басист и барабанист! Да действаме скоро, а? Илияяяяяяяя...само кажи кога и къде...вчера си монтирах новата алуминиева рамка и новаа предница.....аиде идваите в Сливенския балкан..тука знам много маршрути Цитирай
разбойник Отговорено Юли 26, 2007 Автор Отговорено Юли 26, 2007 За да бъде приет всеки в ордена ще трябва с едно зеге да нареже по един "Zon" пред Явор.Страхувам се че дори по време на рязане Zon би звучал по-добре от Ямахата ти Абе там май ми се мярна един Тобиас бас .Дайте впечатления от него Никифена е прав. Басът е правен в БГ от Диката. Тяло от ясен, гриф клен, фингърборд пао феро, адаптери и активна електроника Бартолини. Не съм имал за цел да уподобявам звука, просто ми харесва формата на MTD (не Тobias, те са по-различни). Обещавам да спретнем още една подобна проява за по-широк кръг психопати, но малко по-нататък. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 За да бъде приет всеки в ордена ще трябва с едно зеге да нареже по един "Zon" пред Явор.Страхувам се че дори по време на рязане Zon би звучал по-добре от Ямахата ти Грубиян,това беше удар под кръста! Цитирай
AorA_Bass Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 За да бъде приет всеки в ордена ще трябва с едно зеге да нареже по един "Zon" пред Явор.Страхувам се че дори по време на рязане Zon би звучал по-добре от Ямахата ти Грубиян,това беше удар под кръста! Определено...Явката играе мръсно а срещата е добра идея сао кажете кога и аз вземам мойта Ямаха(надявам се разбойника да я хареса ) и идвам на сбирка...амааа и идеята за колоездачеб поход ми се стори доста добра така че тряя се обсъди Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Мдам,сериозно,трябва да се уточним. Яворе,пак ли ти мислиш да си домакин или ще си наемем някоя репетиционна? П.П. Шегувка... Цитирай
vhcs Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Здравейте, тоя път реших аз да подхвана организацията на една среща на басиситите от форума. Целта разбира се е да се опитаме да се умъртвим с бира ... ехехех ... и да обменим опит за всичко свързано с баса. Ще разчистя нашата репетиционна (намира се много блозо до репетиционната.com на Моцарт) да има място спокойно да вилнеем на воля. Като време - мисля другата седмица или след празниците да го направим. Като час - мисля че към 18:00-18:30 и нататък за всички ще е ОК. Еми това е, всеки да се чувства поканен и който порявява интерес да драсне накратко тука как и кога ще му е най-удобно та да спртенем една оптимална организация. Поздрави Алекс Цитирай
istinata Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 изкушаваш ме да си хвана влака за софия ... Цитирай
Abbath Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Ще разчистя нашата репетиционна...да има място спокойно да вилнеем на воля Мале ...намирисва ми на сватбарска сбирка,чак си представям масите с вестници по тях...идем !От мен - мат'рял за салата и (ако не ме усети ЦРУ-то ) бутилка домашна! Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 И на мен ми се иска да дойда. Мисля, че няма да е зле да вземем предвид, че по празниците доста хора ще си отидат по родните места, както и че на 9 и 10 има концерти в Ловеч. Часа ми се вижда ОК. Това сбирка за мерене на пи*ки (техника) ли ще е, или за насвинване с храна и алкохол? Поздрави, Марин Цитирай
Recommended Posts