stungi Публикувано Юли 22, 2007 Публикувано Юли 22, 2007 Спешно ми трябва цял сет със чалга стилове,програми,аранжименти за KORG-i30 по възможност по новички. Ако някой си е играл да пправи сетовете от PA-50,60,80 моля да изпрати на: stohun@abv.bg много ще съм благодарен на всякакви отзиви Цитирай
yamaha Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 Каквото можем...ще помогнем - виж си пощата. Цитирай
dechi Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 спешно ми трябват стилове и бленди за KORG is40 много ще съм ви благодарен Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Приятелю, в този форум се пише на български и не е място за чалга! Цитирай
Специалиста Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Разполагам с всичко за Корг.Стиловете са безупречни.Мога също и да ти направя по поръчка. Сам разбираш,че това е изключителен труд-който естествено си има и цена! За мен това е малко,но все пак не е без пари-имайки предвид колко време отнема докато се научиш да ги правиш. Смятам че,по 25 български лева за стил е доста ниска цена! Цитирай
kalinpetkov Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 Не смятам, че 25 лева е ниска цена, но съм твърдо съгласен, че е по-добре човека да се научи да си работи с клавира, отколкото да търси разни неща от тук-там, които обикновено не струват. Цитирай
SIRASHKI Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Не смятам, че 25 лева е ниска цена, но съм твърдо съгласен, че е по-добре човека да се научи да си работи с клавира, отколкото да търси разни неща от тук-там, които обикновено не струват. Мога да помогна на колегата който си търси стилове за народна музика. Имам програма за конвертиране на стилове и стига да имаш такива макар и от друга свирка ще ти ги прехвърля в нужния формат. Пиши ми на sirashki@mail.bg 1 Цитирай
Recommended Posts