kazimbutt Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Супер... Вече и некадърниците ще могат да си настройват китарите... Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Evtim Djerekarov много правилно отбеляза, че при смяна на строя се иска и баране на бриджа за коригиране на интонацията, което прави нещата с автоматичното настройване много, много сложни. Иначе голямо евала за ентусиазма на този шваба. Цитирай
Valserp Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Абе те след малко ще измислят китара с гласови команди..."Gm7...E7...Fm... За вас не знам, ама аз и да имах много пари пак нямаше да си го купя това. Не знам защо мисля така, може би защото съм фен на по-"винтидж" нещата Нали? Истинките мъже сами си настройват китарите! Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 То и аз отбелязах този проблем, но никой не чете Само не са предвидили нуждата от настройване на интонацията при смяна на строя... Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 (Редактирано) Mo'e ли някой по-светнат да ми каже как се променя това разстояние от ("нът" ли е к'во е до бриджЪт) при отпускане на струната с един тон, щото тука въртя едни болтчета (практически експеримент с тунер) и не виждам някаква такава история. Струни не съм сменял от 3 месеца (срам ме е ма няма време) почти се разкапал комплекта но товете си остават верни. А въртя злобно от стандарт тунинг до опън сол, ре и обратно и 'уй. Разлика Йог. Пробвах и на кухарката дето няма к'во да въртя и пак така. Та ако аз съм глух като пън (което е доста вероятно), тунера ли ми е повреден че не отчита деинторине, не ми е "бенли". Редактирано Юли 18, 2007 от RockoBG Цитирай
fluti Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 (Редактирано) Е то няма да се получава някакво драстично фалшивеене, най-много няколко цента на 12-то прагче, ама някои хора го усещат и ги дразни. (обичам думи, които започват с няк- ) Редактирано Юли 18, 2007 от fluti Цитирай
Recommended Posts