A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 19, 2007 Автор Отговорено Юли 19, 2007 ...да бе да много смешно а ти кой беше агент Купър ли до тук обаче не се е появявало съчетанието на някои фроуметс и двамата му родители да са барабанисти или прекусионисти Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 ...да бе да много смешно а ти кой беше агент Купър ли до тук обаче не се е появявало съчетанието на някои фроуметс и двамата му родители да са барабанисти или прекусионисти предполагам не четеш м/у редовете Цитирай
jeleto Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Бащата - автотехник Майката - учителка Бабата 1 - зоолог Бабата 2 - много работи Дядото 1 - агроном Дядото 2 - беше международен шофьор .... детето - пълен нещастник Иначе - майка ми е била певица, баща ми свири на акордеон, както и дядо ми.. другите не ги брига.. едната ми баба твърди, че аз и брат ми свирим на нещо, защото нейната баба едно време свирела на крушово листо.. Цитирай
DummTekKa Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 баща ми е дъмар , но така се стекоха обстоятелствата че той не знае че и аз се занимавам.Майками е твърдо против това което права и нямам грам подкрепа от нейна страна , напротив доста често стават скандали на тая тема и вчера след поредния скандал се замислих дали не е по-добре че не ме подкрепя грам , защото по този начин се надъхвам още повече.Защото знам че скоро ще и докажа че мога да превърна мечтата си в реалност аз тука малко се отплеснах хаха темата е супер свежа примерно Лили Йончева и Калин Велоьов да се окаже че са брат и сестра иии Добри Палиев им е баща хаха е тука се разлигавих вече гасим... Цитирай
soundofagun Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 на мне пък ..... единя ми дядо беше мн добър гайдар.... а другия ми дядо китарист...... и вски1ки бяха много учудени от де тъй ще се хващам на барабани.... Цитирай
soundofagun Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 на мне пък ..... единя ми дядо беше мн добър гайдар.... а другия ми дядо китарист...... и вски1ки бяха много учудени от де тъй ще се хващам на барабани.... Цитирай
Recommended Posts