jFog Публикувано Юли 15, 2007 Публикувано Юли 15, 2007 От известно време реших да се заиграя с парчока и ей го на, ГОлема класика е за мен от зората на мелодик дет метъла,реализацията кривна малко повече в бруталити насока от първоначалния план,но пък нали затова е кавър. Във всички случаи не мисля че с такива вокали е най подходящо но пък стана брутално в едни първоначални проби бат Ейджкрашър даде много положителни резултати и ми се искаше да е с два вокала,но ако не го бях изтъркалял днеска сигурно щеше да утече още време докато седана да запиша пак... Следващия уикенд може и да скова некой по приличен трак без вокали и желаещите на намажат негой глас,би било интересно. щото и една бленда на солото има дету не е за разправяне.. Качеството като цяло е като от репетиция леко http://media.putfile.com/Blinding-by-Fear-At-The-Gates-cover ..Пургатори ънлийщ Нау бърн дъ фейс оф дъ ърт!!!! да покуфеем Цитирай
bulby Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Галиш душата братче ! Много яко изсвирено ! От край време At the Gates са ми любимия представител на шведския дет метъл. Само ако позволиш една забележка - парчето се казва "Blinded by Fear", не blinding Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Шес' плюс от тотото. А дори не съм фен на Скандинавията. Много, много добре изсвирено. Един съвет: сложи си Revalver, ползвай импулси, а не симулатори и записвай с истински звук. Ще стане убиец. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 А така, атакааа, яко сеч! Не че съм слушал оригинала де.. А солото си е супер яко! Барабаните само са прекалено монотоннни, а ритъм китарите са прекалено вамп... Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 жицааа! не съм слушал оригинала, но определено този кавър докосва злия металист в мен барабаните верно са малко еднообразни...и ми се струва че са малко по-напред в микса от колкото трябва, поне на мен де Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Ха така дя! Да си дойдем на думата. Все пак обаче ми се струва, че звука на китарите беше по-добре в онзи първия микс, който ми прати. Доста съм зает напоследък, че да запиша едни нови вокали или поне да седна и да сложа старите на точното им място, защото леко се разминаваха на моменти. Аз разбрах къде е проблема, защото са оригинално на 2 писти и при смесването едната се е разместила някакси... Може да пусна част от тази версия да кажат хората , дали става по-добре с другите вокали. Забравих да допълня че си изпуснал една чиста китарка точно преди солото. Цитирай
jFog Отговорено Юли 16, 2007 Автор Отговорено Юли 16, 2007 (Редактирано) Точно дя, няма ги акустиките ,викам кът ший бруталити да е до дупка преди този вариант бях записал един друг ама бях изял последния припев като бавна част и после като записах този неможах да повторя настройките на микса за съжаление и този стана по кофти в общи линии,ако всичко върви наред и не съ осера много обещавайки ше драсна един вариант с по добър микс и без вокали да се запишеш щото поревяваше много харно.Тоз вариант е и по бърз.. не засякох точния битрейт на оригинала,но ми се струваше май малко бавен стария вариант и касата потъваше много там... както и да е благодарско за положителните отзиви и ако искате да се насладите може да разцъкате Ю туб-а има го клипа в оригинал ,там е мелачка още повече. благодарско и за съветите барабанките са си ..аре почти такива и в оригинала постни са верно,гениални в простотата си нащтраках ги прекалено бързо за да са префектни това също е вярно да.. ако има малко повече мерак може да сменя звука скоро ма да видим тенкс още веднъж и мей дъ бруталити уит ю Редактирано Юли 16, 2007 от jFog Цитирай
fracture Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 аве станало е кавърчето, с тези вокали - кърти мифки, барабанките и в оригинала са си постнички, но никъде не е казано че в кавърите трябва непременно да се различават, солото си е добре - аве мен ме кефи и това си е Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Ето и на бай Еджкрашър версията, т.е. това е старата версия на Фога + моите вокали и бас. Blinded By Fear (At The Gates) by jFog & edgecrusher Цитирай
jFog Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 ейго другия полюс почти шведския глас много ми се щеше да го бъде и с двата гласа,но са прекалено несъвместими,прайх неолко проби и се убедих.за през строфа беше най харно но сме прекалено различни на тембри дя.И начина по който го пееш е леко по различен от моя, мъчих се да ги провлачвам че да уеднаквя нещата що годе ама ядец.пък и нещо си се развил кът певец вече пееш искам да кажа тука овчи грухтим некои неъ съ плашуънкаме Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 ....пък и нещо си се развил кът певец вече пееш искам да кажа Хахахахахаа! Ти уби коча с лопатата! Цитирай
Scavenger Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Ето и на бай Еджкрашър версията, т.е. това е старата версия на Фога + моите вокали и бас. Blinded By Fear (At The Gates) by jFog & edgecrusher еми тази версия на мен ми хареса повече може би защото вокалите ти са много ала Mile Petrozza кефи ме,супер е Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Ето и на бай Еджкрашър версията, т.е. това е старата версия на Фога + моите вокали и бас. Blinded By Fear (At The Gates) by jFog & edgecrusher еми тази версия на мен ми хареса повече може би защото вокалите ти са много ала Mile Petrozza кефи ме,супер е Баси! хахахахах Ти си втория ,който ме "разпозна" като Миле! Сигурен съм обаче, че ако изпея кавър на Крийтър няма да звуча близо дори и на километри до Петроза. Цитирай
shadow Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Супер,много як кавър! Направо ме изкефи отвсякъде! А тези които не са слушали групата-чуйте ги , няма да съжалявате! Цитирай
yakiya Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 THRASH ATTACK- отсекъде!!! Сега изгледах и оригиналното изпълнение на песента за сравнение.Па кво да каем: едно към едно сте го избачкали.Оригиналния вокал най-много наподобява Миле. Стружки и чубастрене еври дей!!! Цитирай
Recommended Posts