Тони Николов Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 мисля да се снабда с едно такаова! Мисля, че няма да сгрешиш!!! УСПЕХ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Юли 22, 2007 Share Отговорено Юли 22, 2007 Видях темата и реших да се обадя. Ползвам продукти на Line 6 от 3г. насам и имам мнение по въпроса. Имам Spder II 150W stereo head + 4x12" HD cabinet w/Celestrion's. В конкретния случай за Spider III Combo-то нека не бъдем прекалено големи идеалиsти, но колко други ампа в същия ценови клас са на подобно качесто? Имаше преди време подобна тенденция да се говори за Line6 като за нещо супер...не е такa, Line6 е бюджетна марка и в интерес на истината са много добри в това. Относно Мъстейн и Металика...не мога да коментирам неща, които не съм видял. Ще кажа само какво съм видял (и чул)! Кърк Хамет използва в студиото няколко педала на Line 6, а James Hetfield свири на акустична line6 Variax наживо с Metallica . Това е факт въпреки че никъде не го споменават. Според мен Line6 си заслужава парите и още как, друг е въпроса какво точно очаквате от тях. Не очкавайте чудеса, но ако се получи чудо - не са учудвайте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 22, 2007 Share Отговорено Юли 22, 2007 и аз съм фен като цяло на марката разликаа между 15 до 30 и / 50 и 75 ватовите е.че*до колкото си спомням бегло от сайта им) малкия клас са с други говорители мисля и нямат един голям набор от симулации които присъстват в 50 и 75 ватките...мързи ме да търся точно но преди няколко месеца бях на косми да си купя едно 15 ватово (за в къщи) но отказах в последния момент като разбрах разликите с големите . Не за друго ами се бях зарибил от семпли които се оказаха от големите кубета. так де.. ако имаш вътък за едно поне 50 ватово фърляй се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 22, 2007 Share Отговорено Юли 22, 2007 Абе според мен това кой от известните свири с дадена марка е без значение! По какъв начин това, че някой от Мегадет или от Металика свири на нещо за хиляди показва че нещо на същата фирма за 10 пъти по-малко ще е също качествено и по-добро от подобно нещо на друга фирма? Ако Ферари почнат да правят коли по 5 бона, ще си купите ли такава, само щото Шумахер е карал техен болид? Вярно че големите фирми се стараят да си държат на името и едва ли ще изкарат някъв пълен боклук, ама никой не гарантира че в същия ценови клас няма нещо много по-добро. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kkertev Отговорено Юли 22, 2007 Автор Share Отговорено Юли 22, 2007 Мерси за коментарите вече се здобих с това животно,и трябва да ви кажа че е супер. МОЕ МНЕНИЕ./След като го чух и то доста прилично усилено,мисля че малко усилватели от този ценови клас могат да докарат такъв саунд./. Благодаея ви за коментарите. П.П. Кубето ще можете да го чуете на 28.07.2007г. на БЕРКРОК. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юли 22, 2007 Share Отговорено Юли 22, 2007 Само да уточня, че (за съжаление) няма 50-ватов амп от Спайдър 3 серията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юли 24, 2007 Share Отговорено Юли 24, 2007 честито на печелившите!ама някой по-горе искаше семпълчета-та наистина можеш да постнеш нещо. приятно свирене на феста! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts