stratocaster Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 леле изродщина е! не знам честоти, ала бала ривърбове ама е супер яко направо се разбих като го чух супер е като за непрофесионален запис е 100 % яко браво Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 Hi Pesho! Звука ти няма ниски ...махни високите от дръмса леко! Снера кърти в регистъра на другите неща. Реверба на дръмса е като мокър ...пробвай с некой роом и по глух да е ...има готини импулси на лексикон там от инструментните презети И ти казвам няма лоу енд иначе свиренете си е като за демо нема проблем. Всички се разминават...но с по добър звук нема да прави това впечатление. Махни тези цъкащи честоти от барабаните. Какво си слагал накрая...Л3 ли !? Когато става въпрос за лоу енд - Налбантов е човека, когото трябва да слушаш, той видя зор с лоу ендовете Не питай старило, питай патило ))) Така че се присъединявам към забележките му. Освен за реверба - не е задължително с ИР1, може да си еквализираш ретърна просто. да и за това мислех мерси много за вниманието, то че е демо демо е ама все пак. проблема е че ме е страх с тоя бас да работя имам чувството че все слагам повече а то не е така явно. тва е щото още не съм свикнал с мониторите, все имам чувството че не трябва да звучи толкова басово, а трябва да се чува всичко. може би и е защото минах от HI FI на монитори, а там бях свикнал да махам басите щото уредбата ми даваше повече ниски. Е, полека лека нали за това е форума - да си помагаме. Уфффф, пък и много бързо ми се уморява ухото и като намаля ОК, правя пак корекции, увеличавам - пак не ми харесва, пак корекции. Гадна работа май тука вече не е до четене, слушане му е майката, а аз нали все бързам да напредвам. Хаха то май стана като изповед проблема приятелю ни е от малките басс вофери.... :wall: тава е скоро ше събирам за Генелек вече немога :wall: :think: май да Цитирай
synchu Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 e и един суб ууфер също върши работа.... пък и не е задължително Генелек - но пък не е лошо от друга страна. Мое и Адам или Динаудио Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 e и един суб ууфер също върши работа....пък и не е задължително Генелек - но пък не е лошо от друга страна. Мое и Адам или Динаудио добре приятелю да знаеш че за рожденния ден искам такова хаха, не бе имам чувството че зациклих на тва парче и др мдаааааа, ако искат да звучи по-добре да дойдат и да записват тука и тва е, а що се отнася до барабаните, там нещо май мътна ми е. Знаете ли що ми е трудно май, щото досега не съм работил с наживо записани барабани, а знаем колко загладени са семплите. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 ама пък сега като се замисля имаше един път дето добавях вокали на едни пак записи на същите о'ра ама беха направени в графити .......... там нищо не съм пипал по микса всичко си ми харесваше беше мноооо хубав запис Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 ето пак преработка как ви се струва http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/LSD1-05.mp3 Цитирай
sw1tched Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 "Аз съм Сънчо ..." тая песен за Synchu поздрав а? Ретро мотивите къртят Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 "Аз съм Сънчо ..." тая песен за Synchu поздрав а? Ретро мотивите къртят Цитирай
Rust Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 ето пак преработка как ви се струваhttp://info.datacom.bg/shirpotreba/music/LSD1-05.mp3 Абе тия барабани още по-зле май са станали просто май са си кофти ми се струва и единсвен начин е май да се презапишат .Махни задължително в началото "барабан интро"-то ... че там като е само тупане и съвсем си личи. Вокала е леко слаб при мен ... ще е гот по-добре да се чува .... че така и малко трудно се разбира текста. Песента колкото повече я слушам иначе повече ми харесва иначе ... само китарата с дист да се презапише ,че тоя запис мога да се обзаложа че е процесор (даже без симулация на спийкър) в миксер директно ... и затва е такова гадно . И дигни на цялостния микс ниските ... както каза Митака тия ваш'те монитори нещо не ги изкарват май много много.... Цитирай
Topsun Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 готина идеясънчо,педя човек,лакят брада,ала-бала иначе по микса много имаш да си играеш.барабаните наистина са зле,при мен има ниски (незнайно защо),вокала си е добре (можеш с 1-2 идейки да го вдигнеш).това е. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 ето пак преработка как ви се струваhttp://info.datacom.bg/shirpotreba/music/LSD1-05.mp3 Абе тия барабани още по-зле май са станали просто май са си кофти ми се струва и единсвен начин е май да се презапишат .Махни задължително в началото "барабан интро"-то ... че там като е само тупане и съвсем си личи. Вокала е леко слаб при мен ... ще е гот по-добре да се чува .... че така и малко трудно се разбира текста. Песента колкото повече я слушам иначе повече ми харесва иначе ... само китарата с дист да се презапише ,че тоя запис мога да се обзаложа че е процесор (даже без симулация на спийкър) в миксер директно ... и затва е такова гадно . И дигни на цялостния микс ниските ... както каза Митака тия ваш'те монитори нещо не ги изкарват май много много.... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: нема да се занимавам повече с тва идиотско парче умрех просто ужаст е моята участ ше умра. предпочитам семплирани ебати даго......... мамка му и записа писна ми. Благодаря за съветите. тва си е предизвикатество тоя микс дееба ррррррррр Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 единия иска с ефекти др не ще направих сто варианта. вчера и женски вокал записах ама ебахти варя го пека го връткам като ненормален ебати тоооооо нищо не става. нещо бъркам май абееее и без тва за без пари го правя на приятелски начала ама не съм доволен те тва е. То май идва и от това че като цяло не ми допада, не ми е присърце особено тая китараааа звучи все едно съм се изпърдял в тоя процесор, особено в началото. пп абе не ми обръщайте внимание, афектиран съм то ми писнаха ушите от тия среди ебати пп хаха вчера като записвах ж вокал ми тя не си знае текста, а аз от толко миксиране на сън да ме бутнеш щи го изрецитирам хаха, дееб фащам се и аз за глупости ама кой нема акъл има главоболие от миксиране , важно е да е купон, а аз съм се сдухал ебати да се :wall: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 I am a looser baby so why dont you kill me Цитирай
Rust Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 особено тая китараааа звучи все едно съм се изпърдял в тоя процесор, особено в началото. мууууухахахахахахахахахахаахахахахаха лафа е убиец ! ще го запомня :green: :green: :green: иначе едни семплирани барабани ще му дойдат верно доста добре :Р аз критикарствам не щото не ми харесва или нещо да се изказвам ми за да стане добре ... човеко споко не е в тебе проблема ,то с тоя запис дето са ти го дали не знам кой ще се справи ... то и аз почти научих текста ниските не че не се чуват (те мойте колони изкуствено помпат ниски и без това) .... ама ..... тенденцията е да има плътност там ... а то няма. Цитирай
Rust Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 ... просто парчето си заслужава да стане ! Цитирай
Recommended Posts