Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся слушалки...


Recommended Posts

Значи горещо си търся слушалки с микрофон, ама те всичките едни малки, дребни, с някакви съвсем лимитирани наушници колкото за естетическа красота.

 

Най-добрите слушалки които съм ползвал за краткия период от началото на живота ми са две.

 

http://www.blackmodding.de/index.php?go=te...esheadsetsl8740 - Някакви Ares SpeedLink, напълно безисвестни, поне на мен.

Най-великия звук който съм чувал от слушалка. Невеорятно евтини, с невероятен бас и вскичките му екстри. Просто главозамайващи за цената си.

 

Другите са http://www.cifrovik.ru/catalog/open_goods/9861/ . От Philips . Най-удобните слушалки които някога съм слагал. Гигантски наушник който изцяло обгръща ушите ти. Комфорта е невероятен. А пък ако ги ползваш много време, с малко късмет "хартиеното" покритие на наушниците се изтрива и остава чист и мек подплатен дунапрен от който ушите ти получават оргазъм.

 

 

Това което търся, е някаква възможна комбинация от двете, на нормална цена. А пък ако неможе и двете, поне да са големи и удобни наушниците, като тези на Филипс.

 

За сега съм се спрял на http://dspd.teac.de/index.php?id=1026&L=1 от Тийк. На снимката като размер излгеждат добре, но и последните слушалки които си купих изглеждаха големички на картинката ама като пристигнаха се оказаха пулен боклук като размер и качество и удобство.

 

 

Та, ако някой има някакви предложения или препоръки, ще съм невероятно благодарен! B)

Редактирано от Xionor
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо трябва да кажеш тия слушалки за какво ще ги ползваш. То е ясно, че да слушаш музика, но ще се занимаваш ли с правене на музика. Държиш ли качество на звука. Какви източници ще ползваш и тн. Друг е въпроса, че има слушалки за 1000лв и за 2 лева. Ти какви търсиш? Ако е нещо по средата е около 500 лева :)

 

Тези слушалки които си постнал са пълни боклуци. По-гадни слушалки от филипсите не съм чувал. Да не говорим, че няма такова чудо като читави слушалки с микрофон.

Гледам, че си нов във форума та ти препоръчвам да разгледаш форума и използваш търсачката. Теми за слушалки бол.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не говорим, че няма такова чудо като читави слушалки с микрофон.

 

Има, но цената обикновено е точно колкото да си купиш качествени слушалки + нелош микрофон. Напр. AKG предлагат модели и с кондензаторен и с динамичен микрофон:

http://www.akg.com/site/powerslave,id,2,no...anguage,EN.html

 

Xionor, продукта, който търсиш се нарича "headset". Потърси :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.