Evtim Djerekarov Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 (Редактирано) O, aма тоя сайт е доста популярен. А и не мисля, че този сайт дава ясна предства за инструментите. Тук просто са добарали произволни китари от соцвреме, и обясняват колко са скапани. Но забравят, че и тогава е имало скъпи китари. Ето малко актуални снимки и информация за продукцията на кремона: http://www.kremona.com Редактирано Юли 9, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 9, 2007 Автор Отговорено Юли 9, 2007 Е не знаех, че сайта не е нищо ново, но може все пак и други да не са го посетили. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 В менюто ефекти открих това токлова дълго време съм свирил с този "процесор" обаче чак сега разбрах как се казва. Eто и моя бивш, вече собственост на колегата rat Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 11, 2007 Автор Отговорено Юли 11, 2007 И аз го видях, прилича на акордеон! Как е като звук? Никога не бях виждал такъв. Аз съм имал големия червен фленджър и все още имам един Лель - цифровая задержка(ефектчето работи прилично)!.......имам и ПМ-04 микшернъй пульт, никой не иска да го купи. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 ^ми как да е свири ама не е нищо особено. Преди 6-7 год свирих с едни френдове некви грънджарии вършеше страхотна работа... Най ме кефеше "ХОР'-а че ставаше и на фленджър, тремоло а същио така издаваше някакви ненормални звучи само като седи включен без да се свири... Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 Моя фленджър имаше таланта да върти и когато е изключен( изк. ефект но в колоната се чува самия флендж). И другото интересно е че беше направен да работи с две плоски батерий от по 4,5 волта! Цитирай
Recommended Posts