Васил Костов Публикувано Юли 9, 2007 Публикувано Юли 9, 2007 Имам един гриф, на който фингърборда му се скапа нацяло. Изгорена беше горната му част, отстрани беше продупчен, надран и прочие, накрая се реших и..... го изхвърлих. Та мисълта ми беше откъде мога да си намеря абанос или палисандър за фингърборд, защото се убих да търся, но където и да попитам ми отговарят "това дърво е скъпо и вносно и не се купува просто така"
Васил Костов Отговорено Юли 9, 2007 Автор Отговорено Юли 9, 2007 Ми ровичках се навсякъде но нищо не намерих Ако знаеш някой дай линк!
the_gorer Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Пакман съветваше за абаносов фингърборд да се потърси по магазините за екзотичен паркет. Аз лично досега такъв магазин наоколо не успях да открия, но предполагам, че в столицата ги има в изобилие. Отиди в някой такъв и си вземи едно парче паркет (т ебили дълги по 70-80 сантима). Вземи и едно за мен, защото и аз търся.
Васил Костов Отговорено Юли 9, 2007 Автор Отговорено Юли 9, 2007 Ами тук в Сливен са в изобилие тези магазини, така че няма проблем ако намеря да ти взема. Само да те питам държиш ли да е от абанос, защото ако няма ще взема палисандър(ако има и от него де)?
Васил Костов Отговорено Юли 9, 2007 Автор Отговорено Юли 9, 2007 btw ти нали ми беше споменал че можеш да ми продадеш някакъв гриф???
Васил Костов Отговорено Юли 10, 2007 Автор Отговорено Юли 10, 2007 Та последно ще ми продаваш ли грифа или не да знам. Щото за втори път не ми отговаряш
Васил Костов Отговорено Юли 11, 2007 Автор Отговорено Юли 11, 2007 Абе бах му майката. Трийте я тая тема вече!
Overdrive Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 аз съм намирал в такива магазини за паркет палисандър и онея копелета не щяха да ми продадат 1 дъска - давали минимум квадрат (срещу скромните 130лв), като се има в предвид че от 1 дъска излизат 4-5 фборда то от един квадрат излизат сигурно 50 - баси аз да не съм завод за китари
Recommended Posts