Лими Публикувано Ноември 2, 2023 Публикувано Ноември 2, 2023 (Редактирано) Е, сега вече ни е ясно от къде Панчо Владигеров се е вдъхновил за "Вардарска рапсодия". Редактирано Ноември 2, 2023 от Лими Не знам какво ми става, но на последък слушам само класика. От егенето ли е, не знам? 1 Цитирай
Лими Отговорено Ноември 2, 2023 Автор Отговорено Ноември 2, 2023 Frank Vignola - Scheherezade - Performance (Folk Alley) Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 4, 2023 Отговорено Ноември 4, 2023 Шехерезадата на Римски-Корсаков също ми е любима, даже скоро я слушахме с дъщеря ми, която много я хареса. Корсаков се води майстор на оркестрацията, имам и негова книжка по въпроса. 1 Цитирай
Лими Отговорено Декември 18, 2023 Автор Отговорено Декември 18, 2023 (Редактирано) На 2.11.2023 г. at 18:08, Лими написа: Е, сега вече ни е ясно от къде Панчо Владигеров се е вдъхновил за "Вардарска рапсодия". Редактирано Декември 18, 2023 от Лими Цитирай
Recommended Posts