Продуцент Публикувано Октомври 4, 2023 Публикувано Октомври 4, 2023 Здравейте, Някой безотговорен китарист би ли се осмелил да изпълни в стил МЕТЪЛ музиката към песничка „Нови панталонки“, но само няколко секунди в началото . Трябва да звучи брутално и да има много жица :- ). Трябва ми за клипче в Youtube. От днес имам вече нови панталонки. /2 пъти В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки. /2 пъти САМО ДО ТУК, т.е. 2 пъти по два сегмента - Гарантирана анонимност на изпълнителя! Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 4, 2023 Отговорено Октомври 4, 2023 Може да дадеш линк към текущата продукция, която вече си създал, шансът със самореклама да има повече ентусиасти нараства. Цитирай
Продуцент Отговорено Октомври 6, 2023 Автор Отговорено Октомври 6, 2023 В началото бе музиката... 😎 За този грандиозен проект първо ми трябва музиката, а после ще насложа вокала. Не е нещо особено - просто песничка, която дава съвет, какво да правим, когато имаме нов началник. Автор на текста е AI ChatGPT, но този наглец още не може да композира и да свири, т.е. вероятно може, но аз още нямам достъп до тази негова функция, затова попитах тук. Цитирай
Recommended Posts