nasius0123 Публикувано Юни 30, 2007 Share Публикувано Юни 30, 2007 (Редактирано) Това лято ще ми се налага много да пътувам и за това ми дойде идеята да свиря през това време.Така открих тези микро ампове на маршал http://www.marshallamps.com/product.asp?pr...-2%20and%20MS-4 Интересно ми е дали някой е ползвал такова нещо и какви са неговите впечатления.Също исках да питам дали се намират в България и на каква цена са. Мерси предварително!!! Редактирано Юни 30, 2007 от nasius0123 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stone Free Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 Аз съм свирил на токова, един приятел имаше (Anakon е тука във форума) и като за портативно решение не е зле. Естествено,не можеш да очакваш че ще си звучи като истински амп...особен доколкото си спомням, ниските регистри почти ги нямаше. Но пък тва почти в джоба можеш да си го носиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 И аз имах такова - Мс2. Колкото да свириш на него за да си почешеш крастата става. Наистина басите ги няма никакви, но за изпът и далече от "големия (му) брат" е предостатъчно. Проблема е, че когато си само на батерия тя умира много бързо, така че няма да е зле винаги да си подготвен с 2-3 резервни, и с адаптера към него, за да не се стига до акустични сесии. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 Друг вариант е микро кубето на Берингер. Малко по-големичко е, но пак става за щъкане наоколо. Аз си го бях закачил на колана. С такова ходих да свиря по градинките. Работи с 6 ААта и те издържаха удивително много (според мен). За около 4-5 часа не паднаха и си тръгнахме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 Аз имам ТАЗИ фенската играчка и е просто размазващо яка! Може да работи и директно с външен спийкър (до 4х12") и резултатът е феноменален! Лично го пробвах директно с кабинет! Батерията държи до 45 мин. ако ползваш 4х12", инак с неговото си спийкърче държи много. Няма контроли, всичко се прави от китарата: малко волюм - клийн саунд; фулл волюм - як драйв! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts