musicman Публикувано Април 7, 2005 Публикувано Април 7, 2005 Както знаете след накоя и друга седмица ще започнем леко по леко да пускаме сайта към форума. както също много добре знаете на този сайт ще има раздел за табулатури. Ако някой иска да сложи табулатури на сайта, който се вижда от целия свят, трябва просто да ми напише мейл, в който да прикачи табулатурата. Изискванията към табулатурите е да сте си ги правили вие, и да си оставите името и мейл-а под това, което пращате. Ако сте преработили чужда табулатура, която е била грешна или нещо не ви кефи - споментетте и името на първоавтора и. Ако искате да публикувате акорди, табулатури, power tab файлове, guitar pro файлове или всякакви такива - пращайте ги на admin@muzikant.org Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) Прекрасно!!!! Мерси, musicman!!!! Кирилица! Редактирано Март 11, 2006 от MDFk Цитирай
the_gorer Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 На сайта само ASCII таблатури ли ще се приемат или кой каквото има? Щото гледам, че повечето сайтове приемат само такива, за да си намалят от трафика. Междудругото, кога точно стартира този сайт и какво ще има на него? Цитирай
musicman Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 На сайта само ASCII таблатури ли ще се приемат или кой каквото има? Щото гледам, че повечето сайтове приемат само такива, за да си намалят от трафика.Междудругото, кога точно стартира този сайт и какво ще има на него? кой каквото има приемат се: ASCII gtp ptb crd cpm и каквото там още се сетите. Вече ми пратиха първите табулатури и до края на седмицата ще гледам да ги ъплоудна Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Вече ми пратиха първите табулатури и до края на седмицата ще гледам да ги ъплоудна Супер. Очакваме с нетарпение. Аз наистина ште се раджам на таблатури (не акорди) Цитирай
Pinky Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Мда, определено ще се включа - табвам много неща (на Guitar Pro) - от Хиподил до Пинк Флойд (предимно песни, които ги няма на таблатури никъде, или поне аз не съм ги намерил ). Count me in. Скоро ще изпратя няколко неща за проба. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 така съвсем небрежно да споделя, че из е-мулетата има един архив от н-стотин (като н е положително цяло число) таблатури за гитар про-то Последната версия на това архивче беше над 80мегабайта, което разархивирано прави малко под 1гигабайт 1 гигабайт ноти .. Уха ! Мога иначе да помагам с пдф файлове на оригинални сканирани книги (които пак по неведоми пътища ги има в емуленцето) Цитирай
musicman Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 Става дума за табулатури, които са писани от наши хора Не сега някой да изтегли mysongbook.com Цитирай
musicman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Ако са писани от член на форума - да. Цитирай
vlex Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Става дума за табулатури, които са писани от наши хора Не сега някой да изтегли mysongbook.com Eми те така или иначе го спряха Инак виж си ЛС-тата Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 ...... ами май не съм разбрал , ама mysongbook.com си работи .......... Цитирай
cone Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Съвсем не си прав. mysongbook.com продължават да не разрешават тегленето на табове. Иначе може да си разглеждаш колкото искаш. Цитирай
ckeuta Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 www.azchords.com тука има достатачно таблитури за всички Цитирай
Recommended Posts