assoass Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 (Редактирано) This is the Arctic. A world of breathtaking beauty and strength on top of our planet. Your mouse is the sledge! .... не се ли сещаш е? :wall: ( извадено от google...) Редактирано Март 27, 2005 от assoass Цитирай
the_gorer Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 (Редактирано) В тази връзка искам да попитам: visiondann, от колко време живееш в Greenland? Как се препитаваш там? Само с музика ли? Greenland не е ли твърде рядко населена? Това май е колония на Дания и сигурно си тръгнал първо оттам. Ако може, дай малко повече подробности за страната. Мерси. Редактирано Март 27, 2005 от the_gorer Цитирай
Боян Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Я ЮРУШ бре, български музиканти ! Я скоро едно прослушване наесен! Данчо иде сефтембри! Гренландия е това бре- only very experienced musicians работят тъдява, известно е. :read: btw Аз тъй, доколкото съм чувал, през деня кръчмузикантите ходят да расфасоват риби по месопреработвателните заводи, че да вържат що- годе бюджета. Че иначе - тънка пара било. Свирня - три пъти седмично. През другото време - кинти нема. :wall: Е, все пак заинтересованите си го питайте Вижън Данчо- може пък да има я някой Хилтън, я Шератон тъдява, дето оркхестъра не е ограден с вериги на сцената. И шоубизнес може и да има... Ама не ми се вярва много - много. :think: :hello: Цитирай
AXE Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Я ЮРУШ бре, български музиканти ! Я скоро едно прослушване наесен! Данчо иде сефтембри! Гренландия е това бре- only very experienced musicians работят тъдява, известно е. :read: btw Аз тъй, доколкото съм чувал, през деня кръчмузикантите ходят да расфасоват риби по месопреработвателните заводи, че да вържат що- годе бюджета. Че иначе - тънка пара било. Свирня - три пъти седмично. През другото време - кинти нема. :wall: Е, все пак заинтересованите си го питайте Вижън Данчо- може пък да има я някой Хилтън, я Шератон тъдява, дето оркхестъра не е ограден с вериги на сцената. И шоубизнес може и да има... Ама не ми се вярва много - много. :think: :hello: (Не обичам да правя постове от по една иконка, но в случая тази много точно и пълно описва мнението ми) Цитирай
Боян Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Я ЮРУШ бре, български музиканти ! Я скоро едно прослушване наесен! Данчо иде сефтембри! Гренландия е това бре- only very experienced musicians работят тъдява, известно е. :read: btw Аз тъй, доколкото съм чувал, през деня кръчмузикантите ходят да расфасоват риби по месопреработвателните заводи, че да вържат що- годе бюджета. Че иначе - тънка пара било. Свирня - три пъти седмично. През другото време - кинти нема. :wall: Е, все пак заинтересованите си го питайте Вижън Данчо- може пък да има я някой Хилтън, я Шератон тъдява, дето оркхестъра не е ограден с вериги на сцената. И шоубизнес може и да има... Ама не ми се вярва много - много. :think: :hello: (Не обичам да правя постове от по една иконка, но в случая тази много точно и пълно описва мнението ми) OFF// То така се става музикален гуру. Примери - много. :hello: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Я ЮРУШ бре, български музиканти ! Я скоро едно прослушване наесен! Данчо иде сефтембри! Гренландия е това бре- only very experienced musicians работят тъдява, известно е. :read: btw Аз тъй, доколкото съм чувал, през деня кръчмузикантите ходят да расфасоват риби по месопреработвателните заводи, че да вържат що- годе бюджета. Че иначе - тънка пара било. Свирня - три пъти седмично. През другото време - кинти нема. :wall: Е, все пак заинтересованите си го питайте Вижън Данчо- може пък да има я някой Хилтън, я Шератон тъдява, дето оркхестъра не е ограден с вериги на сцената. И шоубизнес може и да има... Ама не ми се вярва много - много. :think: :hello: Добронамерен съвет: Не се заяждай с него. Има подкрепата на разни модераторчета Цитирай
pepislang Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Я ЮРУШ бре, български музиканти ! Я скоро едно прослушване наесен! Данчо иде сефтембри! Гренландия е това бре- only very experienced musicians работят тъдява, известно е. :read: btw Аз тъй, доколкото съм чувал, през деня кръчмузикантите ходят да расфасоват риби по месопреработвателните заводи, че да вържат що- годе бюджета. Че иначе - тънка пара било. Свирня - три пъти седмично. През другото време - кинти нема. :wall: Е, все пак заинтересованите си го питайте Вижън Данчо- може пък да има я някой Хилтън, я Шератон тъдява, дето оркхестъра не е ограден с вериги на сцената. И шоубизнес може и да има... Ама не ми се вярва много - много. :think: :hello: Добронамерен съвет: Не се заяждай с него. Има подкрепата на разни модераторчета Ей,голяма Българяда голямо чудо!!! Ми за това сме на такова дередже! Като видим че някой е постигнал нещо повече от нас гледаме да го дръпнем веднага в казана. С такъв манталитет няма да прокопсаме момчета!!! Цитирай
TONY Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 присъединявам се към мнението на моя френд Пепи Греландия не е ли нещо като военна база на САЩ? предполагам че там всичко е на 6 дори и студа и Ви поздравявам с парче на Messiah EXTREME COLD WEATHER Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Хора, 'айде стига се дърляли, че пак на мен работа отваряте - на мен почивка не ми ли е позволена ? ! ? И изобщо - като виждате, че все едни и същи за едно и също се карате - 'що не вземе всеки да направи нещо по въпроса ? ! ? Единият да е по-умерен, другият да е по-толерантен и т.н. . . Аз ли точно, 'дето не съм с много акъл трябва да ви го давам ? ! ?Сериозно - аз си имам личен живот, който напоследък се превръща в 5-6 часова форумна сапунка и НИЩО друго.Ами трябва ли да ви дебна кога ще се хванете за гушите и после да ходя да разчиствам бойното поле ? ! ?.Сорка за това следващото 'ма напоследък или трябва и от секс да се лишавам или да не влизам една вечер и на другия ден да ми се отели волът от оправяне - от зори до здрач Че това музиканти ли сте(сме) или некакви лелки с ролки ? ! ? Нямате идея по колко време понякога ми коствате с нещо, което можете да не го пишете точно като преброите до 10 и си поемете въздух.А на мен часове ми отиват.На други места такива неща директно се трият и никой нищо не обяснява - най-много да има препратка - правила.На никого не трия мнения, 'ма това коства време - моето, не вашето - замислете се най-накрая - прекалявате с търпението и добрите ми намерения... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 напоследък или трябва и от секс да се лишавам или да не влизам една вечер и на другия ден да ми се отели волът от оправяне - от зори до здрач Това за оправянето от зори до здрач за гадните постове във форума ли става въпрос? :think: Щото ако е за онази, другата работа, не е чак такъв проблем :hello: Гренландия е колония на Дания (даже имало некви сепаратистки борби за отяеляне от датчаните) Там е хладничко Предполагам, че бидейки колония на скандинавска страна, ренландия предлага и подобни условия за музикантите - кораби, кабарета, вариететни програми... ? visiondann, кажи нещо по темата бе човек. Цитирай
jFog Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 Леле ония нарисуваните момчета дету с едни брадви ходят да трошат църкви има ли там? там сигурно има много мелодичен метъл+студ.Ама вие незнаете ли че няма студ, има зле облечени хора. п.с. Той човека ви каза .На пощата да пишете не даси чешете тука пръстите. и не се ливайте че и модераторите трябва да .............. са хора... все пак е? Цитирай
chacho Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 абе аз като му гледам на човека гиъра, едва ли ходи да разфасова риба по заводите Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Добронамерен съвет: Не се заяждай с него. Има подкрепата на разни модераторчета Цитирай
Recommended Posts