Cupatincho Публикувано Юни 29, 2007 Публикувано Юни 29, 2007 ми общо взето е това...Препоръчително с кубе за да не търся някакво старо поздрави:Цвети Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Мисля, че това ще ти свърши работа като за начало. Не съм сигурен за цената, но предполагам, че е струва малко повече от 300. Цитирай
Cupatincho Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 а да знаеш каде мога да си го купя??? Понеже обиколих магазините на Динакорд и намерих една оферта за 150лв. китара Стаг пък това което видях по магазините беше El tore + кубе за 260-280 лв. Цитирай
Zlatyio Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 (Редактирано) В Райсинг Форс ги има тея комплекти май.Метни се натам да поогледаш. Редактирано Юни 29, 2007 от Zlatyio Цитирай
bai-goku Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Къде нова китареа за 150 лева? Нали електрическа? Така де, аз под 234 лева не съм виждал :/ Но пък странно, че има комплектчета за по 260 лева, китара, кубе, кабели, даже и няколко перца :> Като за начинаещ сигурно става. Но и идеята със 2-ра ръка, не е зле, но трябва да търсиш и да се интересуваш, демек да поразбираш поне малко. Защото може да те прецакат, казвам от личен опит, но и не съм очаквал нещо повече за качество. Готиното на новите китари, е че са нови Не ползвани, прагчетата са чисто нови гладки, иж тялото е някакво гладко, не надраскано, но освен прагчетата другото си е чеисто козметично... Нови кубета почват от 150 лева нагоре. Така информативно да си занеш, китарите ги има от 250 нагоре, та комплектче е най-добрият вариант, ако държиш на новичко. Всеки магазин, ще да има някъде прашасал кашон забутан в някой ъгъл :Р Успех с търсенето и дано си намериш, тов акоето търсиш Цитирай
Cupatincho Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 bai-goku написа: Къде нова китареа за 150 лева? Нали електрическа? Така де, аз под 234 лева не съм виждал :/Но пък странно, че има комплектчета за по 260 лева, китара, кубе, кабели, даже и няколко перца :> Като за начинаещ сигурно става. Но и идеята със 2-ра ръка, не е зле, но трябва да търсиш и да се интересуваш, демек да поразбираш поне малко. Защото може да те прецакат, казвам от личен опит, но и не съм очаквал нещо повече за качество. Готиното на новите китари, е че са нови Не ползвани, прагчетата са чисто нови гладки, иж тялото е някакво гладко, не надраскано, но освен прагчетата другото си е чеисто козметично... Нови кубета почват от 150 лева нагоре. Така информативно да си занеш, китарите ги има от 250 нагоре, та комплектче е най-добрият вариант, ако държиш на новичко. Всеки магазин, ще да има някъде прашасал кашон забутан в някой ъгъл :Р Успех с търсенето и дано си намериш, тов акоето търсиш Мерси за препоръката..а относно стаг-а за 150лв. го предлага един съфорумник и в инфото твърди че е нов и неползван за това така написах...А иначе наистина тези оферти с кубета са доста изгодни за да се научиш да свириш и да свикнеш поне аз така мисля а и парите не са много...Още веднъж благодаря за съвета С уважение, Цвети Цитирай
Cupatincho Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 Днес ходих по няолко магазина вкл. препоръчаните горе и в този в малкият цум имаше само Един комплект на СТАГ за 290 лв. ами в другият магазин имаше Скуеър за 390 за 490 и за 590 всъщност този който е показан на линк във втория пост е 390 лв. и искам сега да питам кое е по-добре 1.Скуеър с кубе Фендер 15ватово с пера калъфи и тн. - 390лв. 2.Стаф комплект с кубе стаг (незнам колко ватово но изглеждаше малко) -290лв. 3.Комплект с китара Ел Торо и кубе 15 ватово на бехрингер -270лв. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Събирай парички за Скуйъра, другите не ти ги препоръчвам от личен опит Цитирай
bai-goku Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 туко-що го видях това у форума, метни му и ти 1 око. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25294 /гледай за изтъркани прагчета, дали всички копчета работят и вършат някаква работа. Ако ще купуваш си отдели едно 10-15 минути, да провериш всичко! Нищо, че не можш да свириш, мини всичките прагчета, нали натискаш струната преди всяко и дрънкаш по съответната струна. ... леле какво те поучавам, все едно съм баси купувача, сори ^^' / Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 не се прави така бе представи си че е супер безобразно фалшива и после чак разбере Цитирай
Recommended Posts