Jump to content
Българският форум за музиканти

Дръмерс миитинг


Recommended Posts

Датата е 07.07.07 г. (Събота)

 

Началото 20:00 ч.

 

Мястото : Тука

 

Срещата ще открие познатият на всички Цецо, заедно с един негов ученик.

 

Как ще продължи зависи от всички които ще присъстват .

 

 

Очаквам въпроси и предложения тук, на ЛС или на 0885 55 22 46

 

:););):surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе върти ми се някаква идея ,но как точно да стане на знам .За целта обаче събирането трябва да стане по рано .А именно ако някой от провинцията има намерение да си купува нещо ,сега е момента с повече компетентни хора около него да се обикалят музикалните магазини .Или да се носят разни неща ,който има за продаване , за размяна .Един вид спациализирано битаче (говорим за неща свързани с барабани нали )и т.н. А официалната част нека си започне в 20:00 . И един въпрос за спането на хората от провинцията, или няма да нужда от подобно скучно изживяване . Айде весели изкарване !!! ;):crying::hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен тоя линк не ми се отваря и не мога да видя къде е събитието... :) Ако може по някакъв начин да обясните,ще съм много благодарен.А по въпроса за спането на хората от провинцията ... :P май ще е безсънна нощ :whistle:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами линка дава "under construction" , за това да се надяваме че скоро ще е готов. За спането и аз реших че идеята е такава та за това казвам че няма нужда ,само някой да не откапе рано рано :whistle::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моцарт, линковете на сайта се отварят с път от компютъра, на който се прави. Тоест Координати не е активен бутон, защото е с път - file:///C|/Documents%20and%20Settings/Mozart/Desktop/site/contact.htm. Дай един линк от bgmaps.com или оправи пътя на бутоните да се зарежда от сървъния локейшън на сайта ти като се увериш, че и снимките и другата информация е правилно сложена в индекс файла на сайта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер много ми се иска и на мен да дойда,до то4но тогажа и мам у4астие и е кофти.ина4е ако стане не6тоо с у4астието съм там!ще съм щаслив да чуя доста от вас :metalist::offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е неприятно че в събота много от колегите може да свирят в някой клуб ! Но обикновенно участията в клубове започват след 23 00ч ! А събирането почва в 20 00ч ! Така че може всеки да дойде, ако добре си резчете времето !

Подготвяме интересни изненади ! Мисля, че всички които дойдат няма да съжаляват ! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм там... трябва ли да се носи нещо... предлагам чинели Paiste 2002 съответно фус Sound Edge и някъв краш! ;) Райд Зилджан ЗХТ мисля... рок! Знам, че кардан има за тва няма да предлагам! :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.