Mozart Публикувано Юни 26, 2007 Публикувано Юни 26, 2007 Датата е 07.07.07 г. (Събота) Началото 20:00 ч. Мястото : Тука Срещата ще открие познатият на всички Цецо, заедно с един негов ученик. Как ще продължи зависи от всички които ще присъстват . Очаквам въпроси и предложения тук, на ЛС или на 0885 55 22 46 Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 (Редактирано) Алкохолик,такъв Редактирано Юни 27, 2007 от drummer_93 Цитирай
joto Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Абе върти ми се някаква идея ,но как точно да стане на знам .За целта обаче събирането трябва да стане по рано .А именно ако някой от провинцията има намерение да си купува нещо ,сега е момента с повече компетентни хора около него да се обикалят музикалните магазини .Или да се носят разни неща ,който има за продаване , за размяна .Един вид спациализирано битаче (говорим за неща свързани с барабани нали )и т.н. А официалната част нека си започне в 20:00 . И един въпрос за спането на хората от провинцията, или няма да нужда от подобно скучно изживяване . Айде весели изкарване !!! Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 А на мен тоя линк не ми се отваря и не мога да видя къде е събитието... Ако може по някакъв начин да обясните,ще съм много благодарен.А по въпроса за спането на хората от провинцията ... май ще е безсънна нощ Цитирай
joto Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Ами линка дава "under construction" , за това да се надяваме че скоро ще е готов. За спането и аз реших че идеята е такава та за това казвам че няма нужда ,само някой да не откапе рано рано Цитирай
Mozart Отговорено Юни 27, 2007 Автор Отговорено Юни 27, 2007 Значи като влезете в сайта, натискате КООРДИНАТИ и там има карта Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Моцарт, линковете на сайта се отварят с път от компютъра, на който се прави. Тоест Координати не е активен бутон, защото е с път - file:///C|/Documents%20and%20Settings/Mozart/Desktop/site/contact.htm. Дай един линк от bgmaps.com или оправи пътя на бутоните да се зарежда от сървъния локейшън на сайта ти като се увериш, че и снимките и другата информация е правилно сложена в индекс файла на сайта. Цитирай
shaym Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Супер много ми се иска и на мен да дойда,до то4но тогажа и мам у4астие и е кофти.ина4е ако стане не6тоо с у4астието съм там!ще съм щаслив да чуя доста от вас Цитирай
makedonetsa Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Малко е неприятно че в събота много от колегите може да свирят в някой клуб ! Но обикновенно участията в клубове започват след 23 00ч ! А събирането почва в 20 00ч ! Така че може всеки да дойде, ако добре си резчете времето ! Подготвяме интересни изненади ! Мисля, че всички които дойдат няма да съжаляват ! Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Дано да успея да дойда.Сигурен съм,че ще бъде много готино Цитирай
Danny47 Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 И аз съм там... трябва ли да се носи нещо... предлагам чинели Paiste 2002 съответно фус Sound Edge и някъв краш! Райд Зилджан ЗХТ мисля... рок! Знам, че кардан има за тва няма да предлагам! Цитирай
Recommended Posts