killer Публикувано Юни 24, 2007 Публикувано Юни 24, 2007 (Редактирано) Здравейте на всички, отдавна не бях вадил песни и онзи ден както си четях форумът видях молба за песента на Диана експрес - Душа. Извадил съм цялата китара без един пасаж от песента (02:19 - 02:23) , всичко друго е там. Песента я извадих адски на бързо и е възможно да съм допуснал грешки от бързане и недочуване, чувствайте се свободни да я коригирате (както повечето от вас ме знаят писането в Гитар Про не ми е силна част така че корекции по времената са просто задължителни ). Ако някой има желание може да добави и останалите инструменти и да я завърши! Поздрави на всички!!! Марио Линк към таб gp4 Линк към таб gp5 Редактирано Юни 24, 2007 от killer Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 Кое точно липсва не разбрах от солото Цитирай
killer Отговорено Юни 25, 2007 Автор Отговорено Юни 25, 2007 От солото нищо не липсва, липсва един 4 секунден lick (на 02:19 минута започва) който не мога да чуя добре! Иначе всичко друго е тук, а акордите могат да се намерят в "пейсърце". Поздрави!!! Марио Цитирай
PAIN Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 dark, благодаря за солото, много е добро, точно това ми трябваше. Цитирай
killer Отговорено Юни 27, 2007 Автор Отговорено Юни 27, 2007 Благодаря, но аз не съм Дарк Марио Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Шефе, прегледах ТАВ-а, но тоя мисля да го пропусна за съвместната колекция. Просто тази песен не ме кефи особено и не ми се захваща. Пък нека и други се изявят. Обаче се хванах едно предишно твое произведение да донаправя и смятам, че ще стане много добре. Засега ще го запазя в тайна, но тез дни ще сложа бас и дръмс и ако всичко е ОК до края на седмицата може да имаме ъпдейт. Айде! Цитирай
PAIN Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 да бе, извинявай, ама така е като върша по много неща на веднъж. Цитирай
killer Отговорено Юни 28, 2007 Автор Отговорено Юни 28, 2007 Не се притеснявай, важното е че таб-а ти е харесал и е това което търсиш Поздрави!!! Марио Цитирай
PAIN Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 дааа,много ми хареса, от страшно много време го търся, щото тва е едно от любимите ми сола, от както го свалих в къщи друго не се свири Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Аз може ли да го напиша ?! Все пак се надявам че добре се справих с последните два три таба , та ако нямаш нищо против , пак ще си поиграя с табовете ти @killer Цитирай
killer Отговорено Юни 30, 2007 Автор Отговорено Юни 30, 2007 Както винаги съм казвал се радвам когато работим в екип и има хора с желание и време да помогнат. За мен ще е истинско удоволствие (предполагам не само за мен) да напишеш таб-а!!! Желая ти успех! Поздрави Марио Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 За мен ще е удоволствие да работя пак с теб ... Ама какъв е инструмента след началото на китарата (обой или кларинет) . пс . I'm Rockman Цитирай
killer Отговорено Юни 30, 2007 Автор Отговорено Юни 30, 2007 И аз се радвам че ще продължим традицията която продължава вече година и нещо! За съжаление за инструмента след китарата не съм сигурен какъв е и ще се въздържа от коментар за да не кажа някоя глупост . Марио Цитирай
georgi36 Отговорено Октомври 28, 2012 Отговорено Октомври 28, 2012 Здравей, опитах се да изтегля файловете, но за съжаление не успях. Страницата не се зарежда. Би ли ми ги изпратил до georgi.enchev76@gmail.com Благодаря! Цитирай
Recommended Posts