buruban Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 Здравейте , казвам се Николай Табаков и свиря на барабани от 20 години . Не знам кои са ми любими барабанисти , защото не слушам музика ! Мразя репетициите , не помня песни и обичам да свиря на живо ! През последните 11-12 години свиря с групата БЛУС ТРАФИК ! Имам едни стари ROGERS , може би са на 68 години !!!! Това е за мен . Пожелавам ви САМО МАРЕК !!! Цитирай
simon Отговорено Февруари 3, 2008 Автор Отговорено Февруари 3, 2008 Брей много сме Направих равносметка и досега в тази тема са се записали 60 човека, което не е никак малко Дори със сигурност сме повече, защото се сещам още за няколко дръмъра, които не са записали Засега форума посещават 56 барабаниста и 4 барабастки Цитирай
admin_rko Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Аз съм Петьо от Стара Загора свиря с групата (Fear of the Dark) свиря накаде от година и половина свиря метал ,но не от най бруталния което ште рече деф и блек . Много се кефя на :Children os Bodom,Rainbow.Deep purple и др. Най важното е да става къпона и тва е .Пожелавам на сички много успехи. Цитирай
p1v4o Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Здравейте! Аз съм Павел. Свиря от 3 години. От скоро се регистрирах тук и много ме кефите! Цитирай
izhvurlen Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Здравейте колеги дръмери казвам се Николай Вълчев, но повечето хора ме познават като Ласи. Бандите са ми ABRAZURA,SUFFER H,HATE CAMPAIGN. Любими дръмери: ШОН РЕЙНЪРТ-SINYC,DEATH,AGHORA,ДЕЙВ ЛОМБАРДО,ДЖЕН ХОГЛАН,TOMAS HAAKE-MESHUGGAH.............. Свиря отдавна, но ми остава все по малко време поздрави на всички,продължавайте да подържате любимата си музика. PS RIP Пепи Славов , Михайл Яланджиев-ЦЪРО. Цитирай
Ludi Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Здравейте. Аз съм Мартин Димитров и свиря на барабани от 2 мес някъде. Засега мисля. че се справям добре и скоро би трябвало да си сформираме групичка Любими барабанисти са ми David Silveria, Joey Jordison i Terry Bozzio. Имам за сега комплект Амани. които ще гледам да стягам. пък може и др да си зема Мн успехи и всичко най най Цитирай
drummer_93 Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 ^^^Поздравления за Бозио! Добре си се ориентирал. Цитирай
ANGERDRUMS Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 (Редактирано) Ха Доброютри аз съм Мариян Горделев и свиря от 9 години и още съм непрокопсаник. Редактирано Април 9, 2008 от ANGERDRUMS Цитирай
Ludi Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Предполагам, защото слуша Korn! точно така Цитирай
ilianski Отговорено Април 10, 2008 Отговорено Април 10, 2008 Здравейте! Казвам се Илиян и съм от Пловдив. на 18 години съм и от 15 годишен свиря на барабани т.е. от 3 години които не са много но не са и малко. Може да се каже че те са наи- готиния инструмент на който може да се свири(другиоте музиканти да ме извинят де) , и с който искам и занапред да се занимавам. Свиря на Tama ArtStar от 96г. мисля, не съм много сигурен с 4 тома, чинели PAISTE и MEINL и фус SABIAN и кардан Tama.Скоро ше сложа и снимка да ги видите.Форума е много як. И продължавайте да свирите хард! Много поздрави от Пловдив! Цитирай
Recommended Posts