Jump to content
Българският форум за музиканти

Boss Gt8


tiki

Recommended Posts

Здравейте, един приятел се сдоби с Boss GT 8 и ме помоли да му помогна да го разучи. Аз лично имам Digitech 3000 но се оказа че интерфейсите между двата са доста различни и имам нужда от малко информация относно как да се пусне към компютъра защото има миди а на компютъра който ще го вързвам има съвсем обикновена саунд платка.

Та въпроса ми е има ли кабел USB към Midi и той стандартен ли е или различните кабели са за различни устройства - клавири, процесори и тнт.

И още нещо при digitech има функция jam -a long - включваш си примерно cd или mp3 в процесора и сивириш с него. Как може да се направи това с Boss GT 8

 

Благодаря педварително, може темата да не е към тази секция но мисля че това е най подходящото място да я публикувам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горните двама колеги явно не са разглеждали въпросното упътване и говорят наизуст. А и в случая не виждам как помагат, така че по-добре да си мълчат. Упътването е пълен шит и покрива само "най-важното", като пропуска доста неща. А работата с този процесор не е от най-лесните. . .

 

Без експеритменти няма да мине, освен това препоръчвам да се хвърли едно око на http://bossgtcentral.com/forum/showthread.php?t=14670 и форумите там като цяло. :)

 

За CD плейъра - няма специален вход за целта. Възможен начин да се направи е да се ползва FX Loop-a на процесора - обаче ще е моно. Също трябва да се сложи loop-ът накрая на FX Chain-a и ако е нужно да се коригира input-a.

 

За MIDI съм писал в другата тема (тук съм съгласен че не са нужни 2 теми като можеше да пишеш в 1).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ При всички положения няма как да го разучи без да е прочел менюъла.

Естествено и форумите трябва да прочете. И както е казал айнщайн - всико е относително. Аз ви препоръчвам за разучаване да видите как другите са направили своите присети, да тествате и тези, които ви харесват да видите как са направени. Тоя процесор има толкова екстри, че почти няма научаване. Всичко зависи от това в какво го ръгаш и как. Въобще с 2 думи няма как да се обясни.

 

А на автора на темата искам да му кажа, че ако пусне в още един раздел такава тема ще му ги изтрия всичките!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то е ясно, че без да си седне на задника да прочете упътването нищо няма да стане. . . трябва още колко четене и бъзикане. . . в какво се забърках. :) Но не виждам колегите с флеймовете как помагат, то се вижда че човекът е нов и не разбира - трябва ли всички да го нахокат за това и колко ще му е от полза... :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.