tiki Публикувано Юни 19, 2007 Публикувано Юни 19, 2007 Здравейте, един приятел се сдоби с Boss GT 8 и ме помоли да му помогна да го разучи. Аз лично имам Digitech 3000 но се оказа че интерфейсите между двата са доста различни и имам нужда от малко информация относно как да се пусне към компютъра защото има миди а на компютъра който ще го вързвам има съвсем обикновена саунд платка. Та въпроса ми е има ли кабел USB към Midi и той стандартен ли е или различните кабели са за различни устройства - клавири, процесори и тнт. И още нещо при digitech има функция jam -a long - включваш си примерно cd или mp3 в процесора и сивириш с него. Как може да се направи това с Boss GT 8 Благодаря педварително, може темата да не е към тази секция но мисля че това е най подходящото място да я публикувам Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Няма ли си user manual съответния процесор? Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Няма ли си user manual съответния процесор? Когато нищо друго не помага - RTFM - Read The Fuckin' Manual Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Горните двама колеги явно не са разглеждали въпросното упътване и говорят наизуст. А и в случая не виждам как помагат, така че по-добре да си мълчат. Упътването е пълен шит и покрива само "най-важното", като пропуска доста неща. А работата с този процесор не е от най-лесните. . . Без експеритменти няма да мине, освен това препоръчвам да се хвърли едно око на http://bossgtcentral.com/forum/showthread.php?t=14670 и форумите там като цяло. За CD плейъра - няма специален вход за целта. Възможен начин да се направи е да се ползва FX Loop-a на процесора - обаче ще е моно. Също трябва да се сложи loop-ът накрая на FX Chain-a и ако е нужно да се коригира input-a. За MIDI съм писал в другата тема (тук съм съгласен че не са нужни 2 теми като можеше да пишеш в 1). Цитирай
musicman Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 ^ При всички положения няма как да го разучи без да е прочел менюъла. Естествено и форумите трябва да прочете. И както е казал айнщайн - всико е относително. Аз ви препоръчвам за разучаване да видите как другите са направили своите присети, да тествате и тези, които ви харесват да видите как са направени. Тоя процесор има толкова екстри, че почти няма научаване. Всичко зависи от това в какво го ръгаш и как. Въобще с 2 думи няма как да се обясни. А на автора на темата искам да му кажа, че ако пусне в още един раздел такава тема ще му ги изтрия всичките! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Е то е ясно, че без да си седне на задника да прочете упътването нищо няма да стане. . . трябва още колко четене и бъзикане. . . в какво се забърках. Но не виждам колегите с флеймовете как помагат, то се вижда че човекът е нов и не разбира - трябва ли всички да го нахокат за това и колко ще му е от полза... Цитирай
musicman Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 ^ Ами такъв му е въпроса Ти си му отговорил доста подробно в двете теми и аз няма какво да добавя повече. Цитирай
Recommended Posts