vovcho Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Пиийтее братя важно е да има биричкаа! Пък после след купона - айде по сериозно !! Сядаш (или ставаш) , хващаш грифа на китарата, и :guitar: ..... :twisted: ....'till you kill all of the mother-fuckers in your way!!! Тоя човек, до скоро се ме критикуваше, че много пия. Са спрях, а то какво стана Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Хм, аз пил, или под влиянието на каквито и вещества действащи на главата не мога вообще да свиря - само ми се плетат пръстите и ритъма ми бяга... Чудя се аджеба как са ги измисляли тия работи великите под влияние, ама сигур затова са велики... и аз съм точно така - пиян или нашушен всичко е на късмет - понякога хрумва нещо много яко, понякога просто не мога нищо да изсвиря. затова и от миналото лято нито съм пушил нито съм пил алкохол. без тях се справям по-добре а великите почти всички са друсали/друсат яко и поркат. ама повечето от великите от 4 до 20 си годишнина примерно са висяли по 12 часа с инструмента и яко свирене. Ленън я фащавеликата си китара на 16, а Дейв Гилмор е бил май по-дърт и от нас, кога му е било сефтето... :think: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Ник'ви так'виз .Една-две бири най-много и дотука.Най-добре е преди това секс да е имало и толкова. И за певците - да не пеят на празен стомах, но и да не са преяли.Нямам против който с к'вото иска да се тъпче и трови, стига да не ми идва на репетиция и да не си уцелва входа за китарата .Или да пада заедно със стойката за микрофона, или както каза колегата peshoy2k - да се заджаса в комплекта барабани.Иначе - freedom да има за всички, ама не и когато от тях зависят или когато ги чакат други хора.Трябва да се научим какво е това жувотно "колектив" и да се съобразяваме с останалите, ако не - да я караме на солови чекии, на наша си отговорност.На това нещо поне театърът ме е научил навремето - да е жив и здрав, че иначе още щях да съм дебил неориентиран*. *сега съм вече само дебил кой театър?... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Финален акорд: Дрогите са си химия, аз предпочитам мистиката, която пак си води до химия, ама по-облагородена, по-възвишена... Номерът на друсането и свиренето: и мои любимци са се тровели и правили "гениални", ама май генианални / пардон/ работи... Истината, братя и сестри, е в адреналиновия шок, в който изпадаш от собственото си изпълнение; останалото е... мучание. С уважение и със здраве : Ваш Куратор Блюстител Елеганти :read: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 Абе мисля че по-добре да се прави музика било то под влиянието на алкохол и опиати,отколкото да ходиш и да трепеш хора,трошиш спирки и обираш магазини:)MAKE MUSIC NOT WAR Цитирай
the_gorer Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 Абе то ясно, че рок енд рол без наркотици не може. Все пак, за да съм честен ще ти кажа, че мен точно такива дрогари, дето се наджасват с некфи опиати и полсе правят MUSIC ме нервят, и мноо обичам като се напоркам да им праим WAR по канчетата. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 Толкова много казахте по темата, че... Мога да допълня само: Джим Морисън със сигурност би имал какво да каже. Цитирай
pacman Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 6 стъпки напред 6 стъпки назад6 хапчета от наште и ще става пак... ...На света има безкрайно много видове маймуни но точно като Пънчо... няма... той е изключителен... той... той пише стихове!!! Цитирай
Stresa Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Абе има хора, дето викат, че когато си 'надрусан', измисляш много по-добри неща. Мене лично не ме кефи идеята. А вие как мислите? Абе ако да измислиш добро нещо е да умреш..... по-добре да си остана с тъпите идеи. Цитирай
Bassko Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Абе има хора, дето викат, че когато си 'надрусан', измисляш много по-добри неща. Мене лично не ме кефи идеята. А вие как мислите? Абе ако да измислиш добро нещо е да умреш..... по-добре да си остана с тъпите идеи. Бе не е баш така! Цитирай
max_paine Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Хора относно темата имам да кажа няколко неща....Много съм съгласен че не трябва да се свири под каквото и да било влияние....щото не се получава свирене а блъскане по инструмента докато ти писне....относно тревата - не знам...имам приятели които са толкова набутани с тая "тревичка", че мирогледа им стига до "кога ще се напушим пак" а това е гадно...относно великите музиканти....хора моля ви се малко по-голяма интуитивност и информираност да има.....аз сам невероятен фен на т. нар. Сиатълска музика или по-известното Грънч свирня....Alice in Chains, Nirvana, Bad Religion.....и още много невероятно интуитивни към нещо ново тогава музиканти....като разгледаме случаите на Кърт(вокала на Нирвана) и Лейн Стейли(алис ин чейнс)...какво да кажа....двама невероятни таланти на които колкото им пречат наркотиците толкова и им помагат...обаче май повече им пречат...щото идеята за музиката им идва от начина на живот без наркотици...от тежките времена в Сиатъл, от безпаричието....ако не бяха посегнали кам хероина нямаше ей сега на 5 април да лепа никролозите им по Старозагорските улици...с тяхната смърт си отиде една култура (особено на Лейн)...и само заради тъпата дрога....иначе хора свирете...музиката е най-готиния наркотик(след секса разбира се) Цитирай
Fenix Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Хора относно темата имам да кажа няколко неща....Много съм съгласен че не трябва да се свири под каквото и да било влияние....щото не се получава свирене а блъскане по инструмента докато ти писне....относно тревата - не знам...имам приятели които са толкова набутани с тая "тревичка", че мирогледа им стига до "кога ще се напушим пак" а това е гадно...относно великите музиканти....хора моля ви се малко по-голяма интуитивност и информираност да има.....аз сам невероятен фен на т. нар. Сиатълска музика или по-известното Грънч свирня....Alice in Chains, Nirvana, Bad Religion.....и още много невероятно интуитивни към нещо ново тогава музиканти....като разгледаме случаите на Кърт(вокала на Нирвана) и Лейн Стейли(алис ин чейнс)...какво да кажа....двама невероятни таланти на които колкото им пречат наркотиците толкова и им помагат...обаче май повече им пречат...щото идеята за музиката им идва от начина на живот без наркотици...от тежките времена в Сиатъл, от безпаричието....ако не бяха посегнали кам хероина нямаше ей сега на 5 април да лепа никролозите им по Старозагорските улици...с тяхната смърт си отиде една култура (особено на Лейн)...и само заради тъпата дрога....иначе хора свирете...музиката е най-готиния наркотик(след секса разбира се) I agree. Цитирай
bulby Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 max paine - Ами човече, до голяма степен си прав, но едва ли ако не бяха наркотичните преживявания на Лейн Стейли, албумът "Alice in Chains" щеше да звучи толкова мрачно и психиделично, също така и текстовете... а мен точно това ме пленява в него. И все пак за никой друг музикант не ме е толкова яд, че си съсипа живота и таланта Цитирай
phile Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 ........ и все пак музика на асид ....... хехехе ......sweet.... голям купон си е ..... затваряш се цял уийкенд в студиото и си правиш купончето ако мойехс и малко 2cb (или к) да вкараш става даже по-интересно ...... Я стига сте умували кой какво трябвало да прави.... като не му изнася на някой може да се е** .... всеки има право да прави каквото си иска с живота си .... ... или по-добре я изтрийте тази тема... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 То и Ленън, Макартни, Джагър, Ричард, са се блъскали яко, ама най-хубавите им неша не са правени под наркотично влияние... А и е хубаво, че спряха, та да напишат още нещо добро; което Хендрикс, Морисън, Джоплин, Муун, Бонам, Стив Кларк, Сид Барет, и другия, Вишъс, Пийт Уилис /то и поркането.../ , Кобейн , Духи, Чаво от Спринт, - да продължавам ли, не успяха. Нема да стигне мястото и за хилядите тъжни пичове без воля, дето са се пуснали по пързалката. Бах смъркал ли е? Май не. :exclaim: Цитирай
Recommended Posts